Dukai Regina meghökkentő klippel jelentkezik
Címlap / Showbiznisz / Dukai Regina meghökkentő klippel jelentkezik

Dukai Regina meghökkentő klippel jelentkezik

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-10

Dukai Regina mindig tartogat meglepetéseket. A szép modell-énekesnőről azt mindenki tudja, hogy a melegek támogatója, hiszen ő volt az első olyan sztár hazánkban, aki nyíltan is kiállt a másság mellett, most azonban meghökkentő dologba vágta a fejszéjét. Regina úgy véli, a boldogság nem függ nemi hovatartozástól, bőrszíntől, vallástól vagy politikai nézetektől, ezért készített egy dalt, és egy videoklipet. Az énekesnő teljesen nyíltan áll ki a véleményéért egy manapság igencsak égető problémával kapcsolatban: tolerálnunk kell embertársainkat akkor is, ha mások, mint mi... 

 

Dukai Regina tenni akar, és megtalálta a legjobb módját annak, hogy felléphessen a rasszizmus és a diszkrimináció ellen. Az énekesnő, aki modellként is bizonyított már, mindig is szívesen vett részt melegek által, melegeknek szervezett eseményeken, volt már házigazda szépségversenyen, ott volt az első homoszexuális esküvőn tavaly februárban. Regina megelégelte, hogy hazánkban még most, 2009-ben is hátrányosan megkülönböztetik azokat, akik mások – akár más a bőrszínűk, a politikai hozzáállásuk, vagy éppen a szexuális érdeklődésük – és készített egy dalt, amely a toleranciáról, az elfogadás fontosságáról szól.

„Már az óvodában és az iskolában is ugyanúgy barátkoztam minden gyerekkel, szerintem csak jó és rossz ember van, ami nem függ faji kérdésektől vagy szexuális beállítottságtól.” – vallja Regina, aki szívesen áll minden olyan kezdeményezés mellé, amely egymás elfogadását hirdeti. Az Érezd című dal klipjének világa egészen más...  szerepelnek benne melegek, ázsiai fiatalok, vagy éppen egy agyontetovált fiú. Regina nem gondolja, hogy egy dal mindent megváltoztat, de reméli, hogy a figyelmet felhívhatja arra, hogy gyűlölködés helyett inkább elfogadásra van szükség.

„Magam miatt fontos, hogy egy ilyen szerzeményt elénekeljek. Nem vagyok naiv, hogy azt gondoljam, maga a dal mindent megváltoztat. Az azonban biztos, hogy e miatt sokan odajönnek hozzám és erről a témáról kérdeznek.” – mondta a modell, aki reménykedik abban, hogy a meghökkentő klipnek pozitív hatása lesz.

„A szereplők között barátaim és modellek is feltűnnek, de nincs szó szerepjátszásról. Aki odajött a forgatásra, az vállalta saját magát. A klipben szerepel olyan, aki meleget játszik, és valóban az is. A cél nem a polgárpukkasztás, csupán a téma fontosságának hangsúlyozása. Én személy szerint még többet mutattam volna, a klipben látható vízfal szerintem nagyon tompítja a hatást, én többet bevállaltam volna. Nem csókolózik senki, csupán két ember szerelmét szerettük volna megmutatni, nemtől és faji hovatartozástól függetlenül.” – mesélte Regina, aki már kapott pozitív visszajelzéseket az ötlettel és a dallal kapcsolatban, ezért bízik abban, hogy az emberek tényleg egyre toleránsabbak lesznek.

Az énekesnő úgy véli, a boldogsághoz mindentől függetlenül, mindenkinek joga van. Az ideális helyzet az lenne, ha a többség megértené: attól, hogy a kisebbség ugyanazokat a jogokat kapja meg, a többség nem veszít semmit sem…

A videoklip innen letölthető és felhasználható >>

Fotók: Kasza Tibor

 
 
[ 1314 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x