Hajós András Magánszáma ismét képernyőn
Címlap / Showbiznisz / Hajós András Magánszáma ismét képernyőn

Hajós András Magánszáma ismét képernyőn

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-10

Hajós András sokat látott és számos televízió-csatornát megjárt médiaszereplő. A zenész első önálló talk-showját most a Comedy Central Magyarország is műsorára tűzi. A Magánszámban számos ismert ember megfordul, de nem maradnak el Hajós András kis zenés blokkjai sem. 

 

Április közepén egy újabb hazai kedvenc tűnik fel a Comedy Central műsorán. Hajós András Magánszáma április 13-án 19:00 órakor jelentkezik a magyar humorcsatornán. A műsor ötvözi a stand up – comedy és a talk show elemeit. Természetesen nem maradnak el a Hajós Andrástól szinte már megszokott humoros zenei blokkok sem. A zenésznek műsorvezető-társa is lesz Dr. Debreczeni László személyében, aki egy ütött-kopott 30 éves plüssmackó. Hajós András önmagát adja, az őt érdeklő témákban kérdezi az őt érdeklő embereket, így a vendégek sorában olyan nevek fordulnak meg, mint Jancsó Miklós vagy épp Lovasi András.

„Én nagyon büszke vagyok a Magánszámra és a Késő estére is. Mindkét műsorban, mint gyártó producer vettem részt, így ez a két produkció igazán, száz százalékig én vagyok.” – mondta Hajós András. – „A Magánszám első adásakor álltam először kamera előtt, ez alapozott meg mindent, így ez különösen kedves a szívemnek. Boldogan emlékezem vissza az adásokra és örülök annak, hogy újra láthatóak lesznek ezek a műsorok.” – tette hozzá az énekes.

Akinek pedig ez még nem lenne elég, az a Magánszám után repetázhat az ismert televíziósból, hiszen 23:00-tól a Késő este Hajós Andrással-t sugározza a Comedy Central. Hajós András híveinek kötelező mindkettő, de annak is érdemes a magyar humorcsatornára kapcsolni, aki még nem pillantott bele korábban a talk-showk egyetlen részébe sem.

Magánszám – Üljön le Hajós Andrással és Késő este Hajós Andrással!
Április 13-tól hétfő esténként 19:00-kor és 23:00-kor a Comedy Centralon.
 


 
 
[ 1717 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x