Gyorshajtásért büntették az úthengert
Címlap / Showbiznisz / Gyorshajtásért büntették az úthengert

Gyorshajtásért büntették az úthengert

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-03

Úthengerrel száguldozott egy ukrán munkás - legalábbis a rend éber őrei így látták. Gyorshajtás címén bírságolták meg egy úthenger vezetőjét a közlekedési rendőrök az ukrajnai Szumi városban, mert a jármű akadályozta a gyalogosok átkelését a zebrán. 

 

A szemfüles rendőrök viszonylag jelentős összegre, 265 hrivnyára (kb 8,5 ezer Ft) büntették az úthenger 35 éves tapasztalattal rendelkező vezetőjét, mert szerintük aszfaltozás közben meg kellett volna állnia a gyalogátkelőhely előtt - adta hírül csütörtökön az ukrán TNT tévécsatorna. A jármú egyébiránt legfeljebb 5 Km/h sebességgel képes „száguldani”.
 
A beszámoló szerint az eset rendkívül felháborította Gennagyij Minajevet, a város polgármesterét, aki az ügy kapcsán tartott sajtókonferenciáján erősen sérelmezte, hogy a közlekedési rendőrök egy csigalassúsággal haladó úthenger vezetőjét vegzálják, miközben a város utcáin zavartalanul száguldoznak 170-nel az autósok. Az elöljáró rossz viccnek nevezte a történteket, és kilátásba helyezte, hogy amennyiben a közlekedésrendészet nem tesz rendet a város és a megye útjain, nem kapja meg azokat a videokamerákat, amelyeket az idén készültek felszerelni a forgalmas közlekedési csomópontokon.
 

Az országos botránnyá dagadt eset kapcsán a szumi közlekedésrendészet vezetői mindent tagadnak – és ezt éppen azért tehetik meg, mert a kérdéses felvevő eszközöket még nem helyezték el az út mentén, így a történtekre egyértelmű képi bizonyíték nincsen. A helyszínen felvett jegyzőkönyv ellenére azt állítják, hogy a munkatársaik csak figyelmeztetni akarták az úthenger felelőtlenül száguldozó vezetőjét.

 
 
[ 560 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x