Terry Black viharos vacsorája
Címlap / Showbiznisz / Terry Black viharos vacsorája

Terry Black viharos vacsorája

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-19

Terry Black a hét leggyorsabbjaként bőven húsz percen belül szerezte meg vacsorájához az alapanyagokat. A híresség rutinos szakács, így a kihúzott menü sem okozott neki gondot. Sőt, a házigazda Györgyinek és Máriának külön fogásokkal készült. Terry lelkesedése azonban alább hagyott, amikor hatalmas vita kerekedett. A csete-paté addig fajult, hogy a házigazda a sértéseket hallgatva véget vetett a vendégségnek. 

 

Rendezvénynaptár
Terry Black apukaként rutinosan mozog a konyhában is, mindennap főz, így rutinosan oldotta meg a rá váró feladatokat. „Először pánikba estem, mikor meghallottam, hogy húsz perc alatt kell beszereznem a hozzávalókat, de végül sikerült a héten leggyorsabbként megoldanom ezt a feladatot.” – mesélte Terry. – „Naponta főzök, így nem okozott ez gondot most sem, hiába nem én találtam ki a menüt. Sőt, még a lányoknak külön készültem.” – tette hozzá a szerda esti házigazda.


A finom ételek mellett ezen az estén nem a felhőtlen jókedvé volt a főszerep. „Úgy gondolom, hogy a viccelődésnek és a csipkelődésnek is van egy határa. Györgyi elmondta, hogy nem szeretne a lapokban aznap megjelent témáról beszélni, Komár Laci ezt semmibe vette és irtó nagy veszekedés kerekedett.” – emlékezett vissza Terry Black. – Az én lakásomban senkit ne alázzanak meg, ne sértsenek meg. Ráadásul ott volt a 8 éves kisfiam is, aki még csak hangos szót sem hallott soha, nem hogy ordítozást. Ez sok volt és úgy döntöttem véget vetek ennek.” – tette hozzá a házigazda, aki a hét legnagyobb botrányának tartja az estéjén történteket.


 
 
[ 2807 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x