Élet - vidéken vagy városban? Interjú Bartók Eszterrel és...
Címlap / Showbiznisz / Élet - vidéken vagy városban? Interjú Bartók Eszterrel és Tóth Szabival

Élet - vidéken vagy városban? Interjú Bartók Eszterrel és Tóth Szabival

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-03

Ha folyamatosan pörögsz, és olyan életvitelt viszel, ami arról szól, hogy utazás állandóan, új helyeken, új emberekkel megismerkedni, akkor egy idő után az ember vágyik arra, hogy megnyugodjon. 

 

Bartók Eszter: "Milyen jó, ha az ember mer álmodni gyermekkorában valamit, és aztán valahogy úgy alakul az élet ..."

Tóth Szabi - Sugarloaf: „Vidéken az embereknek sokkal több idejük jut beszélgetni a másikkal, őszinte kérdéseket feltenni…”

Istenem, de jó lenne majd egyszer… (Bartók Eszter)
"Nemrég jártam Franciaországban, és nagyon jó volt Párizsban felidézni azt, amikor még gyermekkoromban az egri leánykarral énekeltünk a Notre Dame-ban. Akkor nekem az volt az álmom, hogy Istenem, de jó lenne majd zenélni, és egyszer visszajönni ide, és énekelni újra. Ezért volt most nagyon misztikus újra ott lenni, mert akkor én még nem gondoltam, hogy ennek bármilyen realitása lehet, úgyhogy most nagyon jó érzés volt megint Párizsban énekelni (Hangfestők). Úgy örültem, ez olyan megható volt. Eszembe jutott, hogy milyen kislány voltam még akkor, amikor régen ott álltam... Milyen jó, ha az ember mer álmodni gyermekkorában valamit, és aztán valahogy úgy alakul az élete… Úgy gondolom, hogy semmi nem véletlen, ami velünk történik. 

Hangfestők:

Különleges érzés, ha az ember a saját dalait, a saját kultúráját külföldön mutatja meg. Ez a produkció arról szól, hogy van benne flamenco zene, klasszikus, kicsit az én zeném, magyar népdalok, és nagyon furcsa ezt külföldön megmutatni. Valahogy tényleg azt érzi az ember, hogy a megértésen túl, nagyon sokszor a szöveg dallamisága elég ahhoz, hogy az embert megérintse. 

Milyen kicsi a világ: 

A Notre Dame előtt sétáltunk, és nyíregyházi főiskolások jöttek oda hozzám. Ez azért is fura, mert oda jártam főiskolára. Megálltunk ott, és beszélgettünk - jó volt. Én egyébként ragaszkodom nagyon a gyökereimhez, családcentrikus vagyok, és nagyon kitartok azok mellett a dolgok mellett, amiket megszerettem, vagy amik fontosak nekem az életben."

Bartók Eszter


Teleportálás: (Tóth Szabi - Sugarloaf)

„Nem annyira szeretek utazni. Eljutni valahova, más országokban más kultúrákat megismerni nagyon jó, de maga a folyamat, amíg „A” pontból „B” pontba eljutok, azt én nem annyira szeretem, mert eléggé sokat űzzük ezt a sportot. De amikor ott vagyok, akkor azt nagyon tudom élvezni. Ha a teleportálást feltalálnák, annak mi nagyon nagy hívei lennénk. Éltem kint fiatalabb koromban Los Angeles-ben fél évig, és marha jó volt az első két-három hétig, nagyon élveztem, de utána már nagyon vágytam haza. Elég nagy honvágyam volt.

A tengerparton:

Ha folyamatosan pörögsz, és olyan életvitelt viszel, ami arról szól, hogy utazás állandóan, új helyeken, új emberekkel megismerkedni, akkor egy idő után az ember vágyik arra, hogy megnyugodjon. Van nagyon sok olyan zenész ismerősöm, aki vágyik arra, hogy mondjuk egy tanyán letelepedjen, és akkor ott csendben, nyugalomban lehet. Én vágynék arra, hogy valahol a tengerparton egy házban üljek, és nézzem, ahogy nő a fű.

Vidéken az embereknek sokkal több idejük jut beszélgetni:
Nagyon sokszor tapasztaljuk azt, hogy elutazunk vidékre, vagy akár külföldön játszunk, és más az emberek mentalitása, más a hozzáállása, nem feltétlenül látjuk ezt a pesti hajtást. Vidéken az embereknek sokkal több idejük jut beszélgetni a másikkal, kommunikálni, őszinte kérdéseket feltenni. Látod a másik embert, ahogy csillog a szeme…”

Tóth Szabi - Sugarloaf

www.sztarportre.hu


 
 
[ 1271 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x