Kelemen Annácska vágyfokozó ételekkel készült
Címlap / Showbiznisz / Kelemen Annácska vágyfokozó ételekkel készült

Kelemen Annácska vágyfokozó ételekkel készült

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-17

A Hal a tortán rövid hetének második estéjén Kelemen Anna látta vendégül a csapatot. A szőke híresség a sminkelés közben megálmodott francia menüjét egy Madamme Pompadour jelmezzel tette még hangsúlyosabbá. A konyhai munka nem épp a modellnek való, ez hamar kiderült, a vendégek mégsem maradtak éhen. 

 

Rendezvénynaptár
A Hal a tortán e heti csapatának egyetlen hölgy tagjáról hamar kiderült, hogy nem egy konyhatündér, Anna mégsem a legegyszerűbb menüsort választotta. Az egykori playmate úgy döntött, franciásra veszi a figurát és igazi vágyfokozó ételekkel kápráztatja el vendégeit. Anna eleinte csigával szerette volna meglepni Damu Rolandot, Varga Győzőt és Szentgyörgyi Rómeót, de végül a kagylónál maradt. A sztárszakács gyakorlatlanságát Gábor, a séf ismerős ellensúlyozta nagy sikerrel. Anna ugyanis hamar megunta a tojás verést és a csoki olvasztást.


A házigazda teljes pompában, beöltözve várta vendégeit. A fiúk nem lepődtek meg Anna ruháján és vágyfokozó ételein. A híresség viszont rögtön leteremtette Rómeót, amiért sportos öltözetben érkezett hozzá. Kiborul egy üveg bor és hajszál is kerül a levesbe, amiről Anna váltig állítja, hogy az az édeskömény szála. A házigazda azt sem vallotta be a társaságnak, hogy nem ő készítette a vacsora döntő hányadát, de ez már csak Hal a tortán!


 
 
[ 3771 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x