Kitálalt a popsztár - Pink biszexuális
Címlap / Showbiznisz / Kitálalt a popsztár - Pink biszexuális

Kitálalt a popsztár - Pink biszexuális

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-22

A "Family portrait", és a "So what" előadójáról már régen híresztelték, hogy mindkét nemhez vonzódik, de ezeket a pletykákat mindez idáig nem kommentálta az énekesnő. Most azonban az utolsó csontváz is kiesett Pink szekrényéből: a popsztár a kenyér mindkét oldalát vajazza. 

 

Az Alecia Moore néven napvilágot látott harminc éves sztár még 2006-ban férjez ment a sikeres motocross versenyzőhöz, Carey Hart-hoz, de 2008-ban elváltak. A pereskedés végére csak ez év elején tett pontot a bíróság.


Az énekesnő bevallotta: rendkívül kínosan érezte magát, mikor ismerősei és a sajtó új barátjáról faggatták – mivel mostanában valójában egy nővel osztja meg hálószobáját. Pink leszögezte: nincs ebben semmi szégyellnivaló, ugyanakkor világossá tette: nem azért jelentette ezt be  mert ezzel követni szeretné a trendet.

A brit News of the World magazinnal elmondta, nem érzi magát feszélyezve, most, hogy elismerte, hogy biszexuális. „Ez vagyok én, ez az, amit érzek. Úgy tűnhet, a biszexualitás mostanában trendi, s én is ehhez akarok igazodni. Nos, ami engem illet, én nem hiszek a trendekben, én csak magamban hiszek.” – mondta el az újságnak Pink.

"Semmi mást nem akarok csak boldognak lenni egy nővel. Nem vagyok bonyolult ember – a szerelemről énekelek, annak minden fajtájáról, színéről és formájáról” – tette hozzá.
 

 
 
[ 979 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x