Sztárbunyó: Keifer Sutherland lefejelte a divattervezőt!
Címlap / Showbiznisz / Sztárbunyó: Keifer Sutherland lefejelte a divattervezőt!

Sztárbunyó: Keifer Sutherland lefejelte a divattervezőt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-18

Kiefer Sutherland legújabb botránya: ezúttal egy party-n verekededett, állítása szerint lovagias okokból. 


Rendezvénynaptár
A hollywood-i hírességek - és persze a ruháikat megálmodó divattervezők - nagy évi seregszemléje a MET Costume Gala idén nem csak a méregdrága göncök, és gyönyörű viselőik, hanem egy igen kínos botrány okán is a címlapokra került. Jack McCollough divattervező és Keifer Sutherland akasztották össze a bajuszukat, amiből csinos kis verekedés is kerekedett.


Az incidens előzménye az volt, hogy McCollough fellökte Brooke Shields-et, aki a földre zuhant. Ekkor lépett akcióba Keifer: a divattervező után rohant, és követelte, hogy kérjen bocsánatot a színésznőtől. Jack válaszul megütötte őt, mire az Egyenesen át és a Testőr sztárja lefejelte. Legalábbis ez Sutherland verziója...

Brooke Shields ugyanis azt állítja: valójában McCollough egy újjal sem nyúlt hozzá, így nem is érti, Keifer mi okból "kelt a védelmére". "Jack nem követett el semmilyen illetlenséget, így nem világos, Keifer miért tette, amit tett." - nyilatkozta as színésznő szóvivője a sajtónak.

A 42 éves színésznek messze nem ez az első Sutherand híres mértéktelen alkoholfogyasztásáról és gátlástalan viselkedéséről. Nemrégiben bejárta a világsajtót az a kép, amelyen egy bárban, letolt gatyával vigyorogva látható.

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1015 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x