Nem igaz a gyászhír: Patrick Swayze él!
Címlap / Showbiznisz / Nem igaz a gyászhír: Patrick Swayze él!

Nem igaz a gyászhír: Patrick Swayze él!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

Patrick Swayze betegsége ellenére hosszú életre számíthat. Legalábbis a babona szerint, amely úgy tartja: nagy kort ér meg, akinek idő előtt halálhírét keltik. 

 

Rájár a rúd Patrick Swayze-re. Nem elég, hogy az utóbbi időben egyre aggasztóbb fotók kerültek nyilvánosságra róla, a minap elterjedt a hír, miszerint már nincs is életben. A sajtósa cáfolta az információt.

Valószínűleg a Twitter nevű közösségi portálról indult el a híresztelés, s természetesen futótűzként terjedt el, hogy a rákos színész már nincs az élők sorában!

Patrick Swayze-t komolyan kiborítja, hogy a lapok jóformán a halálát várják, még akkor is, ha állapota történetesen javulást mutat. A Dirty Dancing sztárjánál tavaly télen diagnosztizáltak hasnyálmirigy-rákot.

A sztár azóta mindent megtesz a felépülésért, s volt egy időszaka, amikor valóban talpraállt, szervezete jól reagált az újszerű kezelésekre. Még munkát is tudott vállalni: új filmet forgatott, The Beast címmel.. Az utóbbi időben azonban ijesztő felvételeket közöltek a külföldi bulvárlapok a színész külsejéről.

A sztár látványosan lefogyott és fején állandóan sapkát hordott kihullott haja miatt. Arról is született hír, hogy feleségével, Lisa Niemi-vel már a memoárját írja.

A gyászhírt cáfolta Swayze sajtósa, Annette Wolf, aki szerint Patrick egészen jól érzi magát, szervezete továbbra is jól reagál a kezelésekre. A hölgy szerint a kacsát egy rádió indította útjára, de a legújabb információk szerint a közösségi portálról származik.

Az nem derült ki, hogy a súlyos beteg színész akar-e tenni valamit az álhír terjesztői ellen.
 
 
[ 1017 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x