Bőrrák fenyegeti a színésznőt!
Címlap / Showbiznisz / Bőrrák fenyegeti a színésznőt!

Bőrrák fenyegeti a színésznőt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-03-28

Brooke Shields-re mostanában alaposan rájár a rúd. Nem elég, hogy idős, beteg édesanyját zaklatják az újságírók, most egészsége is veszélyben lehet. 

 

Brooke Shields többször került már a bulvárlapok címlapjára különböző betegségei miatt, hiszen első gyermekének születése után hosszú ideig szülés utáni depresszióban szenvedett. Most ismét az egészsége került veszélybe, legalábbis a Rúzs és New York sztárja így érzi. Shields arcán ugyanis nemrég egy folt jelentkezett, amit operáció útján eltávolítottak ugyan, de az orvosok figyelmeztették: megvan a kockázata, hogy bőrrák alakuljon ki az arcán.


Harmonet tipp: Gusztustalan: Brooke Shields idős, beteg mamáját zaklatták újságírók>>>

"Azt mondják, jól vagyok, de vigyáznom kell magamra. Most sajnálom igazán, hogy fiatal lányként én is úgy éreztem, nincs is jobb dolog, mint a tűző napon feküdni hosszú órákon keresztül. A barátnőimmel New York-i házak tetőin napoztunk. Egy évtizede nem megyek napra védelem nélkül, de attól még a múlt nem tűnik el, úgyhogy valószínűleg már életem végéig rettegni fogok" - nyilatkozta a 43 éves egykori szexszimbólum.
 
 
[ 1670 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x