Csaknem húsz évre rács mögött az ötödik Beatle
Címlap / Showbiznisz / Csaknem húsz évre rács mögött az ötödik Beatle

Csaknem húsz évre rács mögött az ötödik Beatle

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-24

A Beatles egykori legendás producere, a kicsapongó életmódjáról is elhíresült Phil Spector minden valószínűség szerint börtönben tölti élete hátralevő részét. A 69 éves sztárt 19 évre ítélték gyilkosság miatt. 

 

Tizenkilenc év börtönbüntetésre ítélték pénteken Phil Spector zenei producert egy hollywoodi színésznő megöléséért. A 69 esztendős férfi bűnösségét már áprilisban megállapította a bíróság , de az ítéletet csak most hirdették ki.


A producer 2003. február 3-án lőtte le Lana Clarkson 40 éves színésznőt Los Angeles környéki háza folyosóján. Az ügyben 2007-ben már sor került egy tárgyalásra , ám akkor az esküdtek nem jutottak dűlőre, ezért érvénytelenítették az eljárást.

Harmonet tipp: Egy életre rács mögé kerülhet a Beatles producere

Spector a hatvanas évek popzenéjének forradalmasításával vívta ki hírnevét az általa bevezetett "Wall of Sound" produkciós technika révén. Nem előadóként ő került elsőként a rock and roll halhatalanjai közé. A sztárproducernek többek között számos Beatles lemez hangzását köszönhetjük, egy időben az "ötödik Beatle-nek" is nevezték.

 
 
[ 831 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x