Sarka Kata szenvedélybeteg!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Sarka Kata szenvedélybeteg!

Sarka Kata szenvedélybeteg!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-16

Hajdú Péter párja, Sarka Kata bevallotta: függő. A csinos kismama szerencsére nem valamilyen egészségkárosító szenvedélynek hódol, hanem a szappanoperákra kattant rá. 


Rendezvénynaptár

Pétert azonban ezzel is őrületbe lehet kergetni. Párja terhessége alatt, mondhatni unalmában szokott rá a sorozatnézésre és Sarka Kata azóta sem tud szabadulni szenvedélyétől.
 

- "Reggel tíztől kezdem nézni a kedvenc szappanoperáimat, szám szerint hármat. Mentségemre legyen mondva, ezek között van krimi és egy vígjáték is. Naprakész vagyok mindegyikből. Sosem felejtem el: az egyik részre fél éve vártam, de közbe be kellett mennem a kórházba, mert megindult a szülés. Én viszont annyira akartam tudni, mi történt, hogy a tévé csatornánál kiírták nekem DVD-re, így megnyugodhattam, nem maradtam le semmiről. Peti megszokta már ezt a hóbortomat, egyedül azt kéri, ha itthon van, neki ne kelljen sorozatot néznie." - mesélte el a kismama.

Mint arról korábban írtunk, Katát immár harmadszor kereste meg két férfimagazin, ám egyelőre nemet mondott. Péter, Kata férje úgy gondolja egy anyukának már szabad vetkőznie…sőt!

- „Valószínűleg az is közrejátszott, az utóbbi hetekben fogytam egy óriásit. De nem lesz belőle semmi. Talán fél év múlva. Igazából később se szeretnék vetkőzni, nem szeretném, ha Peti vagy a Noémi szemére vetnék. Maximum azt tudom elképzelni, hogy fürdőruhában pózolok.”- mondta el több műsorban is Kata az elmúlt hetekben.

Sarka Kata egy reggeli műsorban történt beszélgetés során arra is kitért, sokkal jobban örülne, ha nem a dög unalmas vetkőzéséről kéne nyilatkoznia, hanem arról, a gyerek mellett tanul, mert idén diplomázni szeretne.

- „Most fogom befejezni a főiskolát. Noémi mellett nem könnyű. Éjszaka tanulok, ha van még energiám. Szerencsére olyankor nagyobbrészt alszik, nappal viszont csak öt percekre szundit el.
 
 
[ 3819 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x