Gregor Bernadett szex-szel keresi a kenyerét
Címlap / Showbiznisz / Gregor Bernadett szex-szel keresi a kenyerét

Gregor Bernadett szex-szel keresi a kenyerét

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Gregor Bernadett komoly anyagi válságba került. A pénzzavarban levő szépség számára Havas Henrik gyűjtést indított videoblogján keresztül, s úgy néz ki, Berni erotikus jellegű munkáktól sem riad vissza, hogy egyenesbe hozza a családi kasszát. 

Mióta év elején elveszetette havi egymillió forintos gázsival járó szerepét a Jóban-Rosszban című sorozatban, Gregor Berndadett egyre nehezebben gazdálkodja ki a konyhapénzt. Férje Somogyi István nem a legversénykepesebb ágazatban dolgozik - a férfi ugyanis sámán, így a földönt, túli erők és szellemek segítségén túl nem sokkal tud hozzájárulni a családi kasszához.

Berni nemrégiben úgy nyilatkozott, szeretne még gyereket, de jelenlegi anyagi helyzetében ezt nem merné vállalni. Havas Henrik ezt hallva videóblogjában azon nyomban gyűjtést hírdetett a színésznő javára. Ismerve a "Tanár Úr" csípős humorát, a szépség akár meg is sértődhetett volna, ám csak annyit reagált: köszöni szépen a tzámogatást, de gazdasági világválság idején még Havas Henrik kevdéért sem "babázik le."

Ehelyett inkább irigyelt és csodált testi adottságait állítja az anyagi felemelkedés szolgálatába. A színésznő szexjelenetet vállalt egy darabban, amelyet a Gellért fürdőben mutatnak be. Az előadás egy wellness szállodában játszódik, így a fürdőben ülő közönségnek olyan érzése lesz, mintha maga is részese, illetve szemtanúja lenne az eseményeknek.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 10549 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x