Búcsú a rivaldafénytől: hentesnek áll a legkisebb csillag...
Címlap / Showbiznisz / Búcsú a rivaldafénytől: hentesnek áll a legkisebb csillag

Búcsú a rivaldafénytől: hentesnek áll a legkisebb csillag

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-19

Egy ország zárta a szívéve a kis délvidéki mesemondót, Utasi Árpit az RTL KLub tehetségkutató műsorában. Csillag mégsem született, legfeljebb egy nagyon tehetséges, de szerény, a földön két lábbal járó lassan kamaszodó fiúcska, aki életét nem feltétlenül a színpadon képzeli el.  

 

Rendezvénynaptár
A villámgyorsan jött hihetetelen népsuzerűség, és az ezzel járó médiacirkusz nem szédítette meg Utasi Árpit. A műsor végeztével, mint a mesebeli legkisebb fiú, az megérdemelten elnyert kinccsel hazatért szülőfalujába, Csantavérre. A régi, öreg vályogház helyett új otthonba költöztek, de a kisfiú hamar rájött, hogy a show-biznisz sokszor hamisan csillogó világa nem az ő világa, s úgy döntött, az általánis iskola elvégzése után "tisztességes szakmát" tanul.


A kis mesemondó édesanyja elárulta: Árpi csaknem hetente váloztatta terveit a jövőről, ám az utóbbi időbewn határozottan elkötelezte magát egy meglehetősen férfias, nemes mesterség mellett: fejébe vette, hogy hentes lesz! A rokonságban amúgy is van, aki húsfeldolgozással foglalkozik, így lesz, aki kitanítsa.

Édesanyját kissé meglepte, hogy kisfia a rivaladafényből a vágóhídra vágyik, de alapvetően örül neki, hogy nem szállt a fejébe a dicsőség. Azért van remény arra, hogy nem kell végleg lemondanunk a kis csantavéri kópé meséiről, hiszen Árpi nem akar örökre búcsút mondani a színpadnak.
 
 
[ 654 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x