Charlie angyala örökre elszállt
Címlap / Showbiznisz / Charlie angyala örökre elszállt

Charlie angyala örökre elszállt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

Fekete napot zárt tegnap a sztárvilág. Michael Jackson mellett elhunyt a már évek óta súlyos beteg Farrah Fawcett is. Párjával, Ryan O’Neal-lel úgy tervezték, hamararsan összeházasodnak, ám a sors erre nem hagyott idők nekik.  

 

Ryan az utolsó pillanatig menyasszonya mellett volt, beszélt hozzá, és becézgette. Farrah-t halálos ágyán szerettei és barátai vették körül. Egyedül hányatott sorsú fia, Redmond nem lehett vele, ő ugyanis elvonókúrán van.


Ryan és Farrah már két évtizede együtt éltek, ám a színésznő a férfi házassági ajánlatait rendre nevetve visszautasította. Mikor azonban pár hónappal ezelőtt világossá vált, hogy betegségéből nem épülhet fel, újra átgondolta a dolgot, és végül igent mondott. A pár néhány napja jelenetette be nyilvánosan, hogy egybekelnek, ám erre már sajnos nem kerülhetet sor, mivel Farrah már nem volt olyan állapotban, hogy képes legyen oltár elé állni

Amerika szőke bombázója

Farrah Fawcett Charlie szőke angyalaként robbant be a köztudatba a hetvenes években. A tévésorozat révén a korszak egyik szexszimbóluma lett, tökéletes alakjával, és szőke fürjeivel megtestesítette az amerikai álomnőt. Hajviseletével divatzot teremtett, a "csárli-frizurát" a hetvenes-nyolcvanas évek Magyarországán is gyakran kérték a fodrászoktól.

Fawcett később sikeres Broadway-darabok és egész estés mozifilmek sorában is szerepelt, 1986-ban Golden Globe-díjat kapott. Lee Majors színésszel kötöt rövid, sikertelen házassága ugtán 1982-ben ismerkedett meg Ryan O’Neal-lel a Lova Story sztárjávala, akivel élete végéig boldog, harmonikus kapcsolatban éltek.

Az igazi angyalok között

2006-ban diagnosztizálták nála a végbélrákot. Egy ideig úgy tűnt, felépülhet, de 2007-ben kiújult a gyilkos kór, és innentől kedzve nem használtak a kezelések. Farrah televíziós történelmet írt azzal, hogy dokumentumfilmet forgatott betegségéről. A videónaplót az amerikai NBC televíziós társaság Farrah’s Story címmel május közepén tűzte műsorára. A színésznő célja a filmmel az volt, hogy erőt adjon a hozzá hasonló betegségben szenvedőknek.

Ryan O’Neal felesége halála után így nyilatkozott a sajtónak: „Elment. Most már halhatatlan. Most már az édesanyjával, a nővérével és Istennel van. Tiszta szívemből szerettem. Nagyon, nagyon fog hiányozni."

Sorozatbeli partnere, Jaclyn Smith a Huffington Postnak nyilatkozott. „Farrah-ban volt kurázsi, erős volt, és volt hite. Most békére talált, és az igazi angyalok között van"


 
 
[ 2681 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x