Dér Heni nem buta ideál - önbecsülési kapmány a szexszimbólumtól...
Címlap / Showbiznisz / Dér Heni nem buta ideál - önbecsülési kapmány a szexszimbólumtól

Dér Heni nem buta ideál - önbecsülési kapmány a szexszimbólumtól

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-11

Az álom önmagában jó, higgyük el, hogy eljutunk oda, ebben biztos vagyok, csak lehet hogy egy kicsit másképp, mint ahogy elképzeltük első alkalommal. 

 

Megtaláltuk egymást Szili Nórával… (Dér Heni)
„Ha van lehetőségem a jövő zenéjét módosítani, akkor én mindenképp egy olyan újító szövegvilágot képzelek el, amiben próbálok odafigyelni a fiatalok önértékelési problémáira. Nagyon befolyásolja a média, hogy mik azok az értékek, vagy példák, amik a tinédzserek elé tárulnak, és amiket ők vakon elhisznek és követnek. Megtaláltuk egymást Szili Nórával, aki az önbecsülési kampányban ezt évek óta csinálja. Ott nem konkrétan a tinédzserek a célcsoport, hanem a nők. Meg kell mindenkinek tanulni megbecsülni, szépnek látni önmagát, és nem a buta ideálokat követni.

Valamilyen szinten látom, vagy szeretném látni a jövőmet…
Tíz év múlva gyereket szeretnék nevelni, akkor már egy olyan világba próbálok majd elevezni, ami egy kicsit nyugodtabb, megfontoltabb. Lehet, hogy kipróbálnám magam Dér Heniként olyan stílusban, amilyen akkor én leszek. Maximalizmusomból kiindulva biztos, hogy táncosokkal is tele tűzdelném, valószínűleg kicsit lecsendesíteném a torzított gitárt, és lehet, hogy több elektronikai dologgal tölteném meg. Ezek olyan gondolatok, amiket le tudnék írni, mert valamilyen szinten látom - vagy szeretném látni - a jövőmet, de már tapasztalatból mondom, hogy kár ilyen konkrétan meghatározni minden egyes apró momentumát a jövőnek, mert tavaly amit idénről gondoltam, az valahogy úgy lett tényleg, de az apróbb, kis dolgok mindig változnak, mert én magam is változom. Az álom önmagában jó, higgyük el, hogy eljutunk oda, ebben biztos vagyok, csak lehet hogy egy kicsit másképp, mint ahogy elképzeltük első alkalommal.

Most nyáron fogjuk elkezdeni írni az új lemezanyagot, úgyhogy mindenkit arra kérnék, hogy ne felejtsenek el majd a sorok között olvasni.”


Dér Heni
Sztárportré >>

 
 
[ 2100 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x