Az orvosok a felelősek? Mértéktelenül adagolták a pirulákat...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Az orvosok a felelősek? Mértéktelenül adagolták a pirulákat Jacko-nak!

Az orvosok a felelősek? Mértéktelenül adagolták a pirulákat Jacko-nak!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-20

Hatalmas botrány, és talán az évtized orvospere van kialakulóban Michael Jackson halálával kapcsolatban. A popkirály óriási mennyiségű fájdalomcsillapítót szedett rendszeresen. Szakértők szerint a megengedett mennyiség sokszorosát vitte a szervezetébe, s ehhez az orvosai gátlástalanul asszisztáltak. 


Rendezvénynaptár
Jacko az utóbbi két évtized minden emberi léptéket felülmúló plasztikai beavatkozásai miatt gyakorlatilag állandóan erős fájdalmakkal volt kénytelen élni. Hogy a kínokat elviselhető  mértékűre csökkentse, évek óta erős fájdalomcsillapítókat szedett, például Demerolt. Szakértők nem tartják kizártnak, hogy e pirulák mértéktelen adagolása okozhatta az énekes váratlan halálát.

Bizonyos idő után ezek a szerek immunitást idéznek elő, vagyis ugyanannyi mennyiség már nem hat úgy, mint korábban. Jackson ezért kénytelen volt egyre többet szedni a veszélyes drognak minősülő tablettákból. A popkirálynál az évek során minden bizonnyal súlyos függőség alakult ki, képtelen lett volna létezni a pirulái nélkül.

Az erős fájdalomcsillapítókat kizárólag receptre adják ki a gyógyszertárakban. Jacko azonban a számára engedélyezettnél lényegesen többet akart vásárolni, ám az előírt limitet az orvos sem lépheti túl. Erre azt a  "megoldást" eszelték ki, hogy a sztár mások nevére íratta fel magának a szereket. Jackson a cseles eljárást minden bizonnyal orvosai, és gyógyszerészei tudtával alkalmazta, akik lelkiismeretlenül, nyakló nélkül írták fel számára a mértéktelen mennyiségű pirulát.

Jackson "drog-altereregói" között volt egyik testőre, és orvosának irodai asszisztense is. A végére már mindennapossá váltak ezek a visszaélések. Egy magát megnevezni nem kívánó informátor szerint előfordult olyan is, hogy a gyógyszerész név nélkül kiállított "bianko receptre" adott ki Demerol-t Jacko-nak.

Az ügyben hatósági nyomozás indult, a lelkiismeretlen orvosok, gyógyszerészek és "drog-alteregók" minden bizonnyal súlyos büntetésre számíthatnak. Ám sajnos már ezzel sem adhatják vissza rajongóinak a popkirályt.


 
 
[ 1319 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x