Danny Blue: A mágia tanulható
Címlap / Showbiznisz / Danny Blue: A mágia tanulható

Danny Blue: A mágia tanulható

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-29

"Talán tíz évesek lehettünk: Átjött egy haverom, társasjátékot játszottunk, kártyáztunk. Elővett egy csomag kártyát, és kihúzott egy lapot. Anélkül, hogy a kezemben lett volna a csomag kérte, hogy mondjam meg, mi az a lap. Csak úgy találomra bevillant valami, és mondtam: pikk ász. Jézus Mária mondta, te ezt honnan tudtad...? Pont az volt. Utána megcsináltuk még párszor, és sikerült eltalálni." 

 

A gondolat erejével lehet játszani:
"Esetleg megtetszik nekünk valaki egy szórakozóhelyen, vagy étteremben, és akkor arra koncentrálunk, hogy nézzen ránk, vagy jöjjön oda hozzánk. Ha szeretnénk fizetni, de a pincér nem lát minket, és koncentrálunk, hogy megjelenjen, akkor meg fog. Ezzel is lehet játszani.

Felkért pár cég, hogy tanítsam meg a munkatársaikat, hogyan lehet felismerni, ha valaki nem mond igazat, vagy ha esetleg eltitkolja az érzelmeit. Kérdezték tőlem: Lehet ez veszélyes…? Talán egy olyan ember is oda kerülhet az előadásaimra, aki ezt negatív módon szeretné használni, de az a szerencse, hogy ezek olyan auto-mechanizmusok, amik az emberbe vannak épülve. Sokkal nehezebb ezeket kiölni magunkból, mint felismerni másokon. Nagyon-nagyon sok erőfeszítést kell tenni azért, hogy ezeket le tudja küzdeni az ember. Ezek a reakciók az emberi test működésével vannak összefüggésben, és ezt nem mindig tudja az ember szabályozni.”

Danny Blue

sztarportre.hu
 
 
[ 2001 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x