Botrányos premier készül - egymásnak estek a Neoton tagok...
Címlap / Showbiznisz / Botrányos premier készül - egymásnak estek a Neoton tagok a musical miatt!

Botrányos premier készül - egymásnak estek a Neoton tagok a musical miatt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-07

Hamarosan bemutatják a Neoton Família dalaiból készült musicalt. A "Szép nyári nap" címet viselő darab premierje azonban az egykori sztáregyüttes nem minde tagjának lesz ünnep. A két egykori frontember más és mást állít, ám annyi bizonyos: Végvári Ádámot kihagyták a buliból.  

 

Már nem kell sokat várni a nyolcvanas évek sikerbandájának számaiból összeállított musical első előadására. A nosztalgia-darabnak jó esélye van arra, hogy megismételje a Hotel Menthol pár évvel ezelőtti sikerét.


Az együttes egyik egykori frontembere, Végvári Ádám azonban nem lehet felhötlenül boldog a bemutató kapcsán. A zenészt ugyanis egyszerűen "elfelejtették" értesíteni az ügyről, a musical ötletéről is csak a sajtóban dolgozó lánya révén értesült. Még a premierre sem kapott meghívót.

A darabban egyetlen olyan dal sem csendül majd fel, amelyet Végvári írt, kizárólag a Pásztor–Jakab–Hatvani trió által szerzett számok hangzanak el.

Csepregi Éva szerint az ügy hátterében a Pásztor László és Végvári Ádám közti sok éves konfliktus áll. Tény, hogy eredetileg a musicalt színpadra állító produkciós iroda is Pásztort kereste meg, aki úgy döntött nem vonja be az alkotó munkába egykori zenésztársát, hiszen azóta már megromlott a viszonyuk.

Állítása szerint azonban Végvári szerezte számokat nem szándékosan hagyták ki, egyszerűen ezek köré a dalok köré írták a databot. Éva nagyon szeretné, ha legalább a közönség soraiban láthatná Ádámot a premieren. Az egykori Neoton-frontember úgy nyilatozott, még gondolkodnia kell az ügyről, "nem tudja, hogy álljon hozzá ehhez az egészhez".
 
 
[ 1238 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x