Caramelt őrületbe kergeti a semmittevés
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Caramelt őrületbe kergeti a semmittevés

Caramelt őrületbe kergeti a semmittevés

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-12

Az énekes nem vonul el több hetes nyári pihenésre. Ennek oka nem csak bokros teendőiben és zsúfolt naptárában keresendő. Caramel képtelen a hosszú távú semmittevésre, néhány nap elegendő számára, hogy feltöltődjön, utána már visszavágyik a pörgésbe. 


Rendezvénynaptár
A Cool TV I Love Balaton című műsorában az egykori megasztáros nyaralási élményeiről és szokásairól beszélt. Meglehetősen rövid történeteket adott elő, hiszen az énekes bevallása szerint nem tud sokáig vakációzni.


- Általában két napig tudok a semmittevésre koncentrálni, de a harmadik napon már az őrület kerülget - vallja be Caramel.

Annak ellenére van ez így, hogy a népszerű énekesnek csupán ritkán adódik alkalma elszakadni a dolgos hétköznapoktól. Olyankor azonban – mind a két napot – alaposan kihasználja: napozik, biciklizik és úszik felváltva, az aktív és a passzív pihenés egyaránt helyet kap. Mindössze egyetlen egy tevékenység van amit a nyaralások alatt sohasem csinál, ez pedig a szórakozás:

- Ilyenkor nem kell a pörgés. Nem járok klubokba és diszkókba, mert semmi kedvem nincs részeg, hangoskodó ember közé menni. Nem kell a nyüzsgés, a cigarettafüst és a tömeg sem. - mondta el a Megasztár második szériájának nyertese.

Ehelyett inkább egy hangulatos grillezéssel tölti el az estéit: kiderült ugyanis, hogy valódi konyhatündér, igazi mestere a kerti sütőben készíthető húsos, mustáros ételeknek.


 
 
[ 2008 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x