Deák Bill is tiszteleg az EDDA előtt - Pataky motorral megy...
Címlap / Showbiznisz / Deák Bill is tiszteleg az EDDA előtt - Pataky motorral megy az Icon-ra

Deák Bill is tiszteleg az EDDA előtt - Pataky motorral megy az Icon-ra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-08-02

Utolsó állomásához közeledik az idei Coke Club - MTV Icon koncertsorozat. A Hungária és a hatalmas sikerű Demjén-koncert után most az EDDA dalai kerülnek terítékre. A legendás számokat ezúttal is a szakma nagyöregének illetve fiatal úttörőinek számító számító előadók dolgozzák fel, akik most is egytől-egyig különleges produkciókkal készülnek. Köztük például Deák Bill Gyula, Ganxsta Zolee, a Back II Black, vagy éppen a Honvéd férfikar... 


Rendezvénynaptár
Hatalmas sikere volt a Hungária és Demjén Ferenc előtt tisztelgő Coke Club – MTV Icon koncerteknek Siófokon és a képernyőn egyarántJövő hétvégén harmadik állomásához érkezik a rendezvénysorozat. Demjén Rózsi ikonná avatásán múlt szombaton megdőlt a mindenkori Coke Club-rekord, már ami a nézőszámot illeti - több, mint hatezren voltak kíváncsiak a feldolgozott slágerekre. Valószínűleg az EDDA dalokat átdolgozó zenekarok előadásai iránt sem lesz kisebb az érdeklődés, hiszen az előadók listája igencsak illusztris.


Pataky Attila korábban elárulta, nagyon örül, és megtisztelőnek tartja, hogy az EDDA ikonná válik. Az pedig különösen boldoggá teszi, hogy a Balaton partján kerül sor erre az eseményre.

„Egészen biztos, hogy motorral megyek – árulta el az énekes. – És az eddigi koncerteket látva biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogunk szórakozni a fiúkkal!”


Minden bizonnyal tartogat nagy meglepetéseket a Coke Club – MTV Icon koncert a zenekar számára, hiszen olyan zenészek lépnek majd színpadra, akiktől ritkán hallani feldolgozásokat. Így például Deák Bill Gyula, Ganxsta Zolee, a Supernem, a Belmondo, Váczi Eszter, a Back II Black – de nagyon érdekes előadásnak ígérkezik Harcsa Veronikáé is, aki a Honvéd férfikarral ad majd elő két EDDA-dalt. Fellép még az Odett and the Go Girls,a Rómaó Vérzik, a Zuboly, Soerii és Poolek, valamint a Subscribe.


Az ingyenes Coke Club - MTV Icon koncertet július 25-én, 21 órakor láthatja a közönség Siófokon, és július 30-án, 21 órakor, a hazai Music Television képernyőjén.

 
A fellépők:
 
Deák Bill Gyula

Ganxsta Zolee

Supernem

Subscribe

Váczi Eszter

Back II Black

Zuboly

Belmondo

Odett és a Go Girlz

Rómeó Vérzik

Harcsa Veronika és a Honvéd Férfikar

Soerii & Polek
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3175 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x