Botrány a gálán! - Boris Becker válni akar egy késés miatt?...
Címlap / Showbiznisz / Botrány a gálán! - Boris Becker válni akar egy késés miatt?

Botrány a gálán! - Boris Becker válni akar egy késés miatt?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Boris Becker mellett nem lehet könnyű az élet. Legalábbis erre enged következtetni az a nagyjelenet, amit a német teniszcsilag mutatott be, mikor újdonsült felesége elkésett egy partyról.  

Becker a nyílt utcán kezdett el ordibálni nejével, sőt olyannyira felspanolta magát, hogy a végén már válással fenyegetőzött. Lilly Kerssenberg bűne az volt, hogy körülbelül egy órát késett egy gáláról.


A negyvenegy éves bajnok ekkorra már teljesen ki volt készülve, ki-be járkált a rendezvénynek otthont adó hotelból. Mikor felesége végre megérkezett, meg se várta, míg bemennek. Az utcai járókelők és újságírók szeme láttára kapta le a tíz körméről Lillyt, azt kiabálva, hogy, ha ez még egyszer előfordul, elválik.

A teniszező egy hónapja vezette oltár elé tíz évvel fiatalabb holland asszonyát, akivel az esküvő után francia Riviéra utaztak. St. Tropez-ban csatalkozott hozzájuk Boris előző házasságból született két fia is.

A nászútból akár jó hangulatú családi nyaralás is lett volna, ha Lilly nem megy el a gála előtt egy barátnőjével vásárolgatni és trécselni. A modell elnézte az időt, és végül egy órával később érkezett csak meg az esti partyra. Boecker haragja az egész este folyamán nem szállt el, a buli alatt végig nem szólt a nejéhez.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1534 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x