Kapócs Zsóka a színpad kedvéért szokott le a cigiről
Címlap / Showbiznisz / Kapócs Zsóka a színpad kedvéért szokott le a cigiről

Kapócs Zsóka a színpad kedvéért szokott le a cigiről

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-12-06

Sopronban született Kapócs Zsóka, aki már kislányként modelliskolába járt. Ám nemcsak a kifutók világa vonzotta, mindig imádott énekelni. Bevonult a szobájába - mesélte - és órákon keresztül gyakorolt. 

 

Rendezvénynaptár
Amikor már nagyobb volt, az éppen aktuális barátját is rávette, hogy vele énekeljen. Később életének oly fontos részévé vált, hogy még áldozatot is hozott érte. Végleg letette a cigarettát, mert rájött, ha valaki abból akar megélni, akkor vigyáznia kell a hangszálaira.


Több mint tíz évet visszakanyarodva: Zsóka az érettségi után, 1998-ban indult először szépségversenyen, és bejutott a döntőbe. 2000-ben megnyerte a Queen of the World hazai szépségkirálynő választást, majd külföldön dolgozott fotómodellként. Hosszabb időt töltött Olaszországban. 2001-ben ő lett a Miss Hungary szépségkirálynője.

Miután a Színház- és Filmművészeti Egyetemen „csak” a harmadik rostáig jutott, Földessy Margitnál tanulta a színészmesterséget. Játszott az IBS Színpad több darabjában, és tavaly decemberben bemutatták a budapesti Moulin Rouge-ban a Bonnie és Clyde történetét feldolgozó gengszterrománcot, amelyben Kamarás Iván volt a partnere. Zsóka televíziósként az RTL Klubon debütált, ahol Stohl Andrással vezette a Szombat esti láz című táncverseny első szériáját. Bár, ahogy a színpadon, úgy élő adásban is minden egyszeri és megismételhetetlen, mégsem ugyanaz. A színész-énekesnő szerint egészen más felkészülést igényel, amikor az ember mikrofonnal a kezében meginterjúvol valakit.

Forrás: Story TV

 
 
[ 9077 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x