Magára maradt a szépségkirálynő!
Címlap / Showbiznisz / Magára maradt a szépségkirálynő!

Magára maradt a szépségkirálynő!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Dammak Jázmin, a tavalyi év szépe, magára maradt a nyár közepén. A szépség hosszú idő után újra kénytelen barátkozni a magánnyal. 

 

Jázmin a Cool Tv-nek elmondta, hosszú idő után ismét egyedül tengeti a mindennapjait. Szerencsére csak időszakos lesz a magány, a szerelmespár ugyanis nem szakított, csupán arról van szó, hogy a királynő pasiját külföldre szólította a hivatása két teljes hétre. 

 
 
 

Hosnyánszky Norbert, Jázmin kedvese profi vízilabdázó, így jelenleg az olaszországi VB-n képviseli hazánkat, míg a szépség itthon, a tv előtt drukkol szerelmének:

- Sajnos nem lehetek ott, de minden meccset megnézek és izgulok értük!

Jázmin hol egyedül, hol barátnőivel, hol pedig szerelmének barátaival követi nyomon a vízipóló torna eseményeit. Bevallása szerint különleges érzés Norbit nézni meccs közben, hiszen bár a játék szabályait még nem érti pontosan, a mozdulatait már nagyon jól ismeri, így mindig tudja előre, mit csinál majd a vízben a kedvese.

A VB azonban hamarosan véget ér és a páros újra együtt lehet. Terveik szerint be is pótolják a külön töltött időt, és amint tehetik, közös nyaralásra indulnak!
 
 
[ 3065 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x