Érkezik a negyedik Becker baba
Címlap / Showbiznisz / Érkezik a negyedik Becker baba

Érkezik a negyedik Becker baba

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-07

A hisztis teniszsztár most már biztos, hogy negyedszer is apa lesz. Bár nemrég még válással fenyegette meg újdonsült feleségét, most felhőtlen a családi boldogság. Boris Becker viharos magánélete talán most kicsit nyugodtabb időszak elé néz. 

 

Boris Becker júniusban végre rászánta magát, és feleségül vette korábbi barátnőjét, Lilly Kerssenberget, miután szakított Alexandrával, egykori menedzsere lányával. A júniusi házasság ugyan meginogni látszott, amikor két hete Boris válással fenyegette meg nejét egy órás késése miatt, ám minden bizonnyal ő maga sem gondolta komolyan a dolgot. Főleg, hogy Lilly már akkor állapotos volt, sőt, állítólag az esküvő is ezért volt esedékes. A pletykák szerint már rég útban volt a baba, amikor Boris és Lilly egybekeltek, ám hivatalosan csak most hozták nyilvánosságra az örömhírt, miután Lilly boldog nagymamája, Esseline Brady elszólta magát a nyilvánosság előtt.

HarmoNet tipp: Boris Becker újra kavar>>

A 41 éves Becker és 33 éves barátnője négy évvel ezelőtt találtak egymásra, ám házasság helyett akkor szakítás lett a dolog vége. Becker 83 napig ját jegyben a 26 éves Alexandra Meyer Wöldennel, ám idén tavasszal mégis rájött, hogy korábbi szerelme, Lilly az igazi. A kitűzött időben aztán meg is tartották az esküvőt a holland modellel, aki addigra már áldott állapotban volt, és ezt nem is nagyon titkolta. Az egykori teniszezőnek most születendő gyermeke a negyedik lesz. Korábbi feleségétől, Barbarától van két fia, valamint egy egyszeri kalandból egy kislánya a modell Angelatól. Becker egyébként mindenképp családra és gyerekre vágyott, ahogy ezt Alexandra Meyer Földennel is tervezte, ám végül a holland modell, Lilly bizonyult a megfelelő partnernek.
 
 
[ 921 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x