Egy házasság, aminek mindenki a végét várja
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Egy házasság, aminek mindenki a végét várja

Egy házasság, aminek mindenki a végét várja

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Álompárból rémálompár lettek Hollywood első számú celebjei, Tom Cruise és Katie Holmes, akiknek imázsa alaposan megkopott a három éve tartó hercehurca alatt. A rossz házasság, amely felett árnyékként lebeg a Tom számára mindenható szcientológia egyház, sokak szerint a végéhez közeledik, és ebben Katie családja bízik leginkább. 


Rendezvénynaptár
Vajon lesz-e elég ereje és bátorsága az egykor oly szép és vidám színésznőnek, hogy véget vessen szenvedéseinek, és kilépjen nyomasztó házasságából? Tom Cruise neje elfáradt, megkopott az évek alatt, és ebben mindenki férjét, valamint a kettejük kapcsolatára rátelepedő egyházat látja. A zsarnoki férj, aki mindenben korlátozta feleségét, és egész életét meghatározta, most alaposan bajba kerülhet. Felesége egy forgatás kedvéért hónapokra elutazik, ami már önmagában is csoda, hiszen Tom sehová sem engedte el feleségét egyedül eddig. Katie Ausztráliában forgat, és férje elfoglaltsága miatt nem tud vele tartani, aminek mindenki örül a színésznő környezetében. Kivált családja, a szülei, barátai, akik már régóta reménykednek abban, hogy Katie végre összeszedi bátorságát, és kilép az őt romboló kapcsolatból.

HarmoNet tipp: Katie Holmes nyúzott és fáradt>>

Most a távolság és a három havi „szabadság” talán segíti abban Katiet, hogy tisztán lásson, és lépni merjen. A színésznő most végre fellélegezhet, hiszen férje nem tudja minden pillanatban ellenőrizni, és megszabni mit tehet és mit nem. Egyik rokona szerint „Katie végre szabadságra megy házasságából”. Most szülei és barátai azt remélik, az állandó nyomás alól szabadulva végre ismét önmaga lehet, és talán még az egykor oly bájos mosoly is visszakerül az arcára. Sokan titokban abban reménykednek, hogy a készülő film másik főszereplője, a hírhedt csapodár, Guy Pearce kikezd Katievel is, ahogy eddig minden partnerével tette. Többek közt Sienna Miller és Catherine Zeta-Jones is a horgára akadt. Guy szintén megromlott házasságban él, ám eddig ő sem lépett ki a már mindkét fél számára terhes kapcsolatból. A forgatások alatti kapcsolatai ugyan véget érnek a munka befejeztével, ám ha még úgy is alakul, hogy csak erre pár hónapra kerülnek közelebb egymáshoz, talán ez is elég lehet arra, hogy Katiet kimozdítsa a holtpontról, és végre új mederbe terelje életét. Állítólag Guy és Katie is válásra készül, ám egyikük sem elég erős ahhoz, hogy egyedül lépni merjen. Ki tudja, talán a sors úgy intézi, hogy közösen találják meg a megoldást mindkettejük hasonló problémájára? 
 
[ 1003 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x