Magyar felhozatal a Szigeten - kukkants bele a listába!
Címlap / Showbiznisz / Magyar felhozatal a Szigeten - kukkants bele a listába!

Magyar felhozatal a Szigeten - kukkants bele a listába!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Az MTV kiemelten támogatja a hazai zenekarokat, és a magyar zenét, és természetesen a fesztiválokat is. Egyértelmű tehát, hogy Közép-Európa legnagyobb zenei hepeningjén is jelen van a csatorna. 

 

Az MTV Headbangers Ball - Rock Színpadon a legjobb rockzenekarok bizonyíthatnak a közönségnek, itt játszik többek között a Supernem, a Junkies, Deák Bill Gyula, Jamie Winchester, a Pál Utcai Fiúk, a Beatrice, a Zanzibar, a Depresszió – és sokan mások.

Ha nyár és zene, akkor fesztivál és persze Music Television. Kiemelten támogatja a hazai MTV a fesztiválokat, köztük a nagy sikerrel lezajlott VOLT-ot és Balaton Soundot, és természetesen a Szigetet  is.

Akik arra kíváncsiak, milyen a hazai rockzenei felhozatal, mindenképpen látogassák meg az MTV Headbangers Ball - Rock színpadot, ahol a legnevesebb és legnépszerűebb előadókon kívül olyan, kevésbé ismert zenekarok is fellépnek, akik mindenképpen megérdemlik a figyelmet. Az MTV által támogatott zenekarok közül például színpadra lép a The Hated Tomorrow, és a Jacked.

A műfaj „nagy öregjei” közül ott lesz a Beatrice, Deák Bill Gyula, a Pál Utcai Fiúk, a Sex Action, a Zanzibar vagy a Kalapács.

Sziget Fesztivál >>

 


 
 
[ 671 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x