Magyar felhozatal a Szigeten - kukkants bele a listába!
Címlap / Showbiznisz / Magyar felhozatal a Szigeten - kukkants bele a listába!

Magyar felhozatal a Szigeten - kukkants bele a listába!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-08-02

Az MTV kiemelten támogatja a hazai zenekarokat, és a magyar zenét, és természetesen a fesztiválokat is. Egyértelmű tehát, hogy Közép-Európa legnagyobb zenei hepeningjén is jelen van a csatorna. 


Rendezvénynaptár

Az MTV Headbangers Ball - Rock Színpadon a legjobb rockzenekarok bizonyíthatnak a közönségnek, itt játszik többek között a Supernem, a Junkies, Deák Bill Gyula, Jamie Winchester, a Pál Utcai Fiúk, a Beatrice, a Zanzibar, a Depresszió – és sokan mások.

Ha nyár és zene, akkor fesztivál és persze Music Television. Kiemelten támogatja a hazai MTV a fesztiválokat, köztük a nagy sikerrel lezajlott VOLT-ot és Balaton Soundot, és természetesen a Szigetet  is.

Akik arra kíváncsiak, milyen a hazai rockzenei felhozatal, mindenképpen látogassák meg az MTV Headbangers Ball - Rock színpadot, ahol a legnevesebb és legnépszerűebb előadókon kívül olyan, kevésbé ismert zenekarok is fellépnek, akik mindenképpen megérdemlik a figyelmet. Az MTV által támogatott zenekarok közül például színpadra lép a The Hated Tomorrow, és a Jacked.

A műfaj „nagy öregjei” közül ott lesz a Beatrice, Deák Bill Gyula, a Pál Utcai Fiúk, a Sex Action, a Zanzibar vagy a Kalapács.

Sziget Fesztivál >>

 

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 790 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x