Hoppá! David Beckham piramisjátékos? Kereszttűzben a sztár...
Címlap / Showbiznisz / Hoppá! David Beckham piramisjátékos? Kereszttűzben a sztár

Hoppá! David Beckham piramisjátékos? Kereszttűzben a sztár

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Egészségi szakértők hada támadja a világhírű focistát, David Beckhamet csapatának Herbalife-fal kötött szerződése miatt. A táplálék-kiegészítőket forgalmazó céget sokan azzal vádolják, hogy a hivatalosan multilevel martketinggel értékesített termékeit valójában piramisjáték-jelleggel árusítja. 

 

David Beckham jelenlegi klubja, az LA Galaxy még 2007-ben mintegy ötmilliárd forint értékű, öt éves futamidejű szerződést kötött a Herbalife-fal. A szerződés értelmében a cég használhatja a focicsapat logóját, nevét és játékosainak arcát termékei népszerűsítésére, ugyanakkor a Herbalife logója és neve megjelenik a csapat mezén és stadionjának reklámfelületein.

A megállapodás után többen is hevesen támadni kezdték a brit játékost. A cég ellen az Egyesült Államokban többen is perre mentek „tisztességtelen és megtévesztő üzleti magatartás valamint csalás” miatt. Több egészségügyi szakértő pedig azért kritizálja a céget, mert fogyókúrás készítményei az Államokban betiltott efedrint tartalmaznak. „Néhány termékük pedig nem más, mint fényezett hashajtó” – írja a Daily Star c. lap egészségügy szakértőkre hivatkozva.

Sportberkekben azt is pletykálják, hogy a Herbalife igyekszik gátolni Beckham távozását az AC Milanhoz. Aggodalmuk végül is érthető – nagyban csökkenne fennálló szerződésük reklámértéke, ha a focilegenda távozna a csapattól.

A Herbalife az LA Galaxy csapat szponzora, David nem áll közvetlen kapcsolatban velük. Minden kérdést a csapat vezetőségének kell feltenni a szerződéssel kapcsolatban” – nyilatkozta az ügy kapcsán Beckham szóvivője, Simon Oliveira. A focista játékán szerencsére nem nagyon látszik, hogy izgatja az ügy: épp a napokban rúgott óriási szabadrúgásgólt a Barcelonának.

Medipress
 


 
 
[ 883 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x