A jó kislány rossz útra tér!
Címlap / Showbiznisz / A jó kislány rossz útra tér!

A jó kislány rossz útra tér!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Katie Price nemrégiben tért vissza spanyolországi vakációjáról Angliába, és a repülőúton viselt pólója igen árulkodóan nyilatkozik legutóbbi kalandjáról a napos Ibériában. Elképzelhető, hogy az ott történtekből még adódhatnak kellemetlenségei is.  

 

Katie Price – művésznevén Jordan – glamour modellként keresi a kenyerét, így nem áll messze tőle egy kis „rosszalkodás”, ám a májusban bejelentett válóper miatt a háromgyermekes édesanyának nem ártana kicsit jobban vigyáznia az imidzsére. A póló, amelyet otthonába hazatértekor viselt hűen adja vissza azokat a napokat, amelyet Alex Reid nevű legújabb pasijával töltött a spanyol tengerparton. A „The Detonator” néven ismert 31 éves ketrecharcos, Reid és Price nemrégiben jöttek össze, de egyes pletykák szerint a modell más a házasságot tervezgeti.

Egyes jogi szakértők szerint amennyiben volt férje, Peter Andre bíróság elé viszi az ügyet, Price-nak igen kellemetlen napokat szerezhet, hiszen amíg ő flörtölgetett a tengerparton Reiddel, addig a 36 éves Andre vigyázott három gyermekükre, a hétéves Harveyra, a négyéves Juniorra, és a két éves Princess Tiaamiira. Annyi legalábbis bizonyos, hogy a szülői teendőit hanyagoló Price nem lesz előnyös helyzetben a bíróságon, és ha ráadásul volt férje felhasználja a róla Reid társaságában készült félmeztelen fotókat is, nagy valószínűséggel elbúcsúzhat gyermekeitől, vagy egy vagyont költhet ügyvédekre.

HarmoNet tipp: Katie Price megmutatja mire képes>>

Katie az interneten azt nyilatkozta, hogy amíg Peternél vannak a gyerekek, ő nem fog otthon ülni egyedül, ő  is emberi lény. Csupán elment relaxálni a barátaival, mivel azon a héten a gyerekekre édesapjuk felügyelt, és nem érti, hogy ebből miért csinál bárki is problémát.
 


 
 
[ 3163 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x