Botrányos szobor egy jó ügyért: Angelina Jolie és a szoptatás...
Címlap / Showbiznisz / Botrányos szobor egy jó ügyért: Angelina Jolie és a szoptatás hete

Botrányos szobor egy jó ügyért: Angelina Jolie és a szoptatás hete

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Életnagyságú szobrot kapott Angelina Jolie a szoptatás hete alkalmából, melyet a világ számos országában megrendeznek. Az anyatejes táplálás fontosságára hívja fel a figyelmet ez a rendezvénysorozat, amelyből a hat gyermeket nevelő színésznő sem maradhatott ki. 

A tabut már korábban címlapfotójával is döntögető művésznő most a szoptatás hete alkalmából még erőteljesebb módon hívta fel a figyelmet az anyatejes táplálás fontosságára. Ebben egy olyan híres szobrászművész volt segítségére, aki hírességekről készült botrányos alkotásaival örökre beírta nevét a művészettörténetbe. Daniel Edwards az emberiség számos problémájára, tabunak számító témájára hívja fel a figyelmet, miközben közismert sztárokat ábrázol meghökkentő módon. Britney Spearsről készített szobra, amely az énekesnő vajúdását ábrázolta, az abortusz elleni tiltakozásként készült, a boncasztalon széttárt lábbakkal fekvő Paris Hilton pedig az ittas vezetés veszélyeire hívta fel a figyelmet.

Most Daneil Edwards és Angelina Jolie közösen kampányolnak a nők azon jogáért, hogy bárhol és bármikor megszoptathassák gyermeküket. Ez a természetes, szépséges és szent dolog sok helyütt sajnos nem alapvető joga a gyermeknek és anyjának, és még a legtoleránsabb közösségekben sem nézik mindenütt j szemmel, ha valaki nyilvánosan táplálja kicsinyét. Sandy Wilson, a Phantom-Financial elnevezésű szervezet munkatársa szerint a nőknek meg kellene engedni, hogy bárhol megetessék gyermeküket. „Azt gondoljuk, ez a szobor a nyilvános szoptatás elfogadásának támogatásával egy gyönyörű üzenetet közvetít. Az anyákat bátorítani kellene arra, hogy bárhol megszoptassák a gyermeküket” – nyilatkozta Wilson. A művet, amely a Szoptatás Hetének védjegye lesz, és a színésznőt ikretit szoptatva ábrázolja, Oklahoma City-ben mutatják be szeptember 11-én a, később pedig Londonban kerül kiállításra. Jolieról egyébként nem ez az első kihívó művészi alkotás: korábban a témában már készült róla címlapfotó is, amely szintén nagy visszhangot vert.

Korábban: Jolienál botrány, Spearsnél gyerekpornó>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2494 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x