Származása miatt alázták meg a sztárt?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Származása miatt alázták meg a sztárt?

Származása miatt alázták meg a sztárt?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-25

Shahrukh Khan, az indiai filmsztár váratlan nehézségekbe ütközött, mikor nemrégiben be szeretett volna utazni az Egyesült Államokba. Az incidens meglehetősen nagy port vert fel, akár nemzetközi diplomáciai bonyodalmak is kerekedhetnek belőle. 


Rendezvénynaptár
Khan gépe New Yorkban szállt le. A sok órás repülőúttól holtfáradt színész azonban jóval később pihenhetett csak le a szállodában, mint gondolta. A reptér biztonsági szolgálata ugyanis őrizetbe vette a sztárt, és hosszas, megalázó kihallgatásnak vetette alá.

A több, mint egy órás procedúra során Khan-nak olyan kérdésrekre kellett válaszolnia, mint amilyeneket terrorizmussal gyanusítható egyéneknek szoktak feltenni. Az indiai sztárt csak hazája nagykövetségének közbenjárására engedték szabadon.

A színész saját bevallása szerint "dühösnek és megalázottnak" érezte magát a kihallgató szobában. Nem vár bocsánatkérést az amerikai kormánytól, de elkeseríti, hogy pusztán muszlim neve miatt gyanút ébresztett a hatóságokban.

A reptéri biztonsági szolgálat viselkedése már csak azért is nehezen megmagyarázható, mivel Khan nemcsak ázsia Hollywodjában, a bombayi álomgyárban,  "Bollywoodban" ismert, számos filmjét nagy sikerrel vetítették Amerikában is. A sztár most is épp Happy New Year című új filmjének bemutatójára érkezett az USA-ba.

Az indiai média egyébként messze nem olyan elnéző a tengerentúli hatóságokkal szemben, mint Khan. A hatalmas ország majd’ minden tévécsatornáján vezető hír volt a színész reptéri kálváriája. Rajongói és színészkollegái egyaránt felháborodásuknak adtak hangot, többen egyenesen rasszizmussal vádolták meg az amerikai hatóságokat.


 
 
[ 1474 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x