Sean Penn ötödször is belevág a válásba
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Sean Penn ötödször is belevág a válásba

Sean Penn ötödször is belevág a válásba

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-01

Sean Penn és felesége, Robin Wright beadta a válókeresetet. A pár már komoly tapasztalatokkal rendelkeznek e téren, ám mindketten fogadkoznak: ez az utolsó alkalom lesz!  


Rendezvénynaptár

A színészházaspár immár 13 éve házasok, ám már közel két évtizede élnek együtt. Szerelmük az elmúlt húsz évben is meglehetősen viharos volt. Viszonyuk hullámzásait jól nyomon lehetett követni az eddig összesen négy alkalommal benyújtott, majd visszavont válókereseteken.
 

Pedig májusban még úgy tűnt, menthető a házasság. Sean visszaovonta korábban kinyilvánított válási szándékát, sőt, két Hollywood-i szuperprodukció főszerepét is visszamondta. Azt mondta, szeretne több időt tölteni a családjával, mivel úgy érzi, házassága azért futott zátonyra, mert túl kevés figyelmet szentelt a magánéletének.

Nos, a jelek szerint a forgatásoktól elvett és párjára szánt idő alatt csak még jobban megerősödött Sean-ban a felismerés: nincs tovább! A pár a hét elején bejelentette: ismét - ezúttal végleg - válni szeretnének. A válás során komolyabb gyermelhelyzési civakodásra nemigen lehet számítani, mivel Sean és Robin két gyermeke közül az idősebb, Dylan már elmúlt 18 éves, s a fiatalabb Hopper Jack is 16 esztendős. Mire a válási hercehurca ebbe a szakaszába lép, valószínűleg már mindketten nagykorúak lesznek.
 
 
[ 1189 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x