Megbundázott Miss Universe? Botrányos koronázás a Bahamákon!...
Címlap / Showbiznisz / Megbundázott Miss Universe? Botrányos koronázás a Bahamákon!

Megbundázott Miss Universe? Botrányos koronázás a Bahamákon!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-17

Tegnap este a eldőlt, ki a leggyönyörűbb lány a világon. Legalábbis a három nagy szépség-világverseny közül, az egyik, a Miss Universe zsűrijének döntése szerint. A közönség körében legnépszerűbb versenyzők sorra kihullottak a rostán, többen előre lezsírozott eredményt emlegetnek. 

 

Rendezvénynaptár
A nagyszabású gálát a festői Bahamákon rendezték, hazánkat a magyarországi válogatót májusban megnyerő Budai Zsuzsi képviselte. A mediterrán szépség sajnos nem jutott be a döntőbe, pedig az előjelek nagyon jók voltak.

Az internetes szavazáson Zsuzsit választották a "legfotogénebb", és  a "legszexisebb" versenyzőnek, míg a "legszebb arc" kategóriában a második legtöbb voksot gyűjtötte be. A zsűri azonban nem osztotta a közönség véleményét.

A 12 tagú testület úgy döntött, nem juttatja be a magyar szépséget a 15 legszebb lány közé. A korona a tavalyi versenyhaz hasonlóan ismét egy venezuelai hölgy, Stefania Fernandez fejére kerül, mellette egy koszovói és egy dominikai udvarhölgy mosolyoghatott.

A televíziós közvetítés magyar szakkomentátora, Horváth Éva szerint az eredmény nem objektív mérlegelés nyomán született, hiszen akkor kizárt lett volna, hogy a közönség körében egyik legnépszerűbb versenyző még a döntőbe se jusson be. Az egykori szépségkirálynő szerint manapság a Miss Universe zsűrije legtöbbször nem szakmai, vagy esztétikai, hanem üzleti és politiai szempontoknak megfelelően ítél.

 
 
[ 2921 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x