Ciki! Benkő már a műsor előtt megtalálta az igazit?
Címlap / Showbiznisz / Ciki! Benkő már a műsor előtt megtalálta az igazit?

Ciki! Benkő már a műsor előtt megtalálta az igazit?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Lehetséges, hogy hiába állnak sorompóba Benkó Dániel kegyeiért a lányok, a lantművész már a műsor kezdete előtt megtalálta az igazit. Az érintettek egyelőre cáfolják a szóbeszédet, ám ismerőseik szerint feltűnősen sok időt töltenek mostanában együtt. 

 

Falusi Mariannt és Benkő Dánielt nem először hozza össze a pletyka. Az énekesnő és a különc híresség már a "Celeb vagyok, ments ki innen!" című műsor forgatása alatt is gyakran vonult el kettesben beszélgetni. Rossz nyelvek szerint Dániel a dzsungelben szívesen berángatta volna egy bokorba Mariannt, ám ez végül nem jött össze.

Az énekesnő és a lantművész ismerőseik szerint mostanában titokban ismét összejárogatnak. Persze közel sem biztos, hogy szerelmes turbékolásról van szó, hiszen a napokban kiszivárgott: Mariann szerepet fog kapni Benkő új műsorában.

A híreszteléseket az érintett sem cáfolta, ám hozzátette: nem feleségjelöltként, hanem egyfajta lelki szemetesládaként, és tanácsadóként lesz Dániel mellett. Segíteni fog kiválasztani a számára legjobb jelöltet, s ő lesz az, akivel Benkő megoszthatja a lányokkal kapcsolatos benyomásait. Persze lehet, hogy a legvégén így is Mariann mellett dönt majd....
 
 
[ 1176 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x