Merénylet Voksán Virág mellei ellen
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Merénylet Voksán Virág mellei ellen

Merénylet Voksán Virág mellei ellen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

A legnagyobb hazai tinisztárokkal búcsúztatja a nyarat a VIVA. A csatorna a nyár utolsó hétvégéjére összegyűjtötte a fiatalok kedvenc előadóit, és a budapesti Uszály Strandon egy fergeteges forgatással köszöntek el a nyári szünetről. Ada, Ben, Zola, SP, Puskás Peti, Lola, az AFC és a többiek kalandjai - köztük az az izgalmas részlet, amikor a Megasztáros Hient vízbe dobta Ben és a kétszeres Comet-győztes SP, vagy éppen amikor a VIVA egyik műsorvezetője naptejjel kenegette Voksán Virág kebleit - szombaton és vasárnap látható a VIVA képernyőjén. 


Rendezvénynaptár
Hatalmas bulival búcsúztatta a nyarat és a nyári szünetet a VIVA: a csatorna műsorvezetői, Ada, Ben és Zola, valamint a hazai zenei élet színe-java részt vett a Nyárbúcsúztató Hőálló forgatásán. Az Uszály Strandon nemcsak a hőség volt izzasztó, akadt egy-két pikáns jelenet is: például amikor Ben Voksán Virág mellkasát kenegette lelkesen naptejjel… Persze, a hűsítő medence is sokakat vonzott.


„Szuper forgatás volt, végig nagyon jól szórakoztunk, és ez bizony a képernyőn is jól látható lesz majd – magyarázta Ada. - A zenészek is élvezték ezt az igazi nyári napot, és néhányan annyira felhevültek, hogy még a medencébe is bemerészkedtek. Hient például a két srác – Ben és SP – még be is dobták a mélyvízbe, persze aztán mindketten utánaugrottak, és még én is lehűtöttem magam. Ben pedig még egy izgalmas kalandban vett részt: Voksán Virág mellét kenegette naptejjel.”


„Természetesen csak poénból, a kamera kedvéért – szögezte le gyorsan Ben. – Egyébként pedig nagyon élveztem ezt a forgatást, hiszen nyáron kipihentem magam, és most égek a munka-vágytól! Alig várom a szeptembert, amikor is rengeteg műsort készítünk a nézőknek. Most azonban itt a Hőálló Hétvége, amellyel elbúcsúzunk a nyári szünettől – tette hozzá a VIVA műsorvezetője, aki egyetlen dolgot nem értett,


„Máig álmatlan éjszakáim vannak, mert nem tudom, hogy az AFC tagjai, Feka, Tomi és Peti miért hosszú nadrágban és cipőben érkeztek a strandos forgatásra”
– nevetett Ben.

Augusztus 29-30. szombat-vasárnap - Nyárbúcsúztató Hőálló Hétvége - egész hétvégés különkiadás sztárokkal - szombat: 09:00-18:00, vasárnap 9:00-11:00 és 13:00-20:00. 
 
[ 8137 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x