Mischa Barton: Nem vagyok drogos!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Mischa Barton: Nem vagyok drogos!

Mischa Barton: Nem vagyok drogos!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-19

Néhány héttel ezelőtt Mischa Barton idegösszeomlásától volt a hangos a bulvársajtó. Cikkek sokaságában találgatták, mi okozhatta a gyönyörű, fiatal és sikeres színésznő lelki megroppanását. A sztár most végre megszólalt, és felfedte az összeomlás okait.  


Rendezvénynaptár
Mischa azt állítja, nem igazak a drogfüggőségével kapcsolatos pletykák, mintm, ahogy az is csak kacsa, hogy az alkohol rabja lenne. A színésznő mindezt a szenzációhajhász sajtó spekulációinak tartja, mivel az igazság túl prózai és hétköznapi.

A sztárt ugyanis azt állítja: komoly bölcsességfogműtéten esett át, amely után rettenetes fájdalmai voltak. Ám  az orvos megtiltotta neki, hogy fájdalomcsillapítókat szedjen. Ráadásul épp egy filmforgatás kellős közepén volt, így kegyetlen kínok között kellett dolgoznia.

Mischa azt mondja, ez vezetett lelki megborulásához, a benne felgyülemlett feszültség egyszer csak "kitört, mint egy vulkán." Úgy érezte "ki kell eresztenie a gőzt", ezért feküdt be egy rövid időre a pszichiátriára.

A történetet a bulvársajtó nagy része máris gyenge magyarázkodásnak titulálta, s a legtöbb cikk szerint szinte biztos, hogy valójában valamilyen szenvedélybetegség kedzte ki a színésznő idegeit, sokan azt nem zárják ki, hogy a kórházi kezelés valójában elvonókúra volt.


 
 
[ 2107 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x