Kontor Tamás meghódítja az Újvilágot
Címlap / Showbiznisz / Kontor Tamás meghódítja az Újvilágot

Kontor Tamás meghódítja az Újvilágot

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Kemény fába vágja a fejszéjét a Megasztár egykori felfedezettje. A country énekes Az Egyesült Államokba készül, hogy a műfaj őshazájában mutassa meg, hogy mit tud. 

 

A Cool Live műsorában Kontor Tamást faggatta Kinter Oszkár, az énekes életében ugyanis óriási lehetőség van kilátásban. Készülőben van első angol nyelvű lemeze amit, ha minden jól alakul, a country őshazájában, az Egyesült Államokban is lehetősége lesz népszerűsíteni.



- Már szervezés alatt van egy turné, remélem összejön.

Az ottani közönség pedig biztosan nem fog csalódni, hiszen Tamás a dalaiban tökéletesen hozza a műfaj stílusjegyeit, a szövegek pedig szintén igazodnak a country életérzéséhez: egyszerű emberek, egyszerű történeteit, gondolatait és érzéseit írják le.

Vendégelőadókról egyelőre nem álmodozik, de leszögezte, bármelyik kedvencével szívesen lépne a világot jelentő deszkákra, egy-egy duett kedvéért. Azonban egyedül is biztosan belopja magát tengerentúli emberek szívébe, már csak a megjelenése miatt is. Tamás kalappal és immáron megannyi tetoválással hozza egy vérbeli country-sztár imidzsét. Nem is olyan régen bővítette a testét borító motívumok tárházát hat vonallal, ám az egyszerű minta meglehetősen komoly jelentéstartalommal bír:

- A gitár húrjait szimbolizálják. Azért választottam ezt, mert a zene az életem egyik legfontosabb része.

Forrás: Cool Live




 
 
[ 1095 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 




 



ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x