Tom Cruise mégsem tartja aranykalitkában hitvesét?
Címlap / Showbiznisz / Tom Cruise mégsem tartja aranykalitkában hitvesét?

Tom Cruise mégsem tartja aranykalitkában hitvesét?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-18

Az utóbbi időben gyakran érte az a vád Tom Criuse-t, hogy teljesen elszigeteli a világtól új feleségét, a gyönyörű Katie Holmes-t. A színésznő azonban rácáfolni látszik a rosszindulatú pletykákra: új filmet forgat, sőt hamarosan saját ruhakollekcióval is előrukkol. 


Rendezvénynaptár
A Dawson és a haverok című sorozat sztárja új karrierről álmodik. Katie Holmes rajongói azonban megnyugodhatnak, hiszen esze ágában sincs felhagyni eddigi hivatásával.


Csupán újabb kihívásnak szeretne megfelelni, és talán be akarja bizonyítani, hogy Tom Cruise nem zárja el a világtól – sem képletesen, sem a valóságban. Igaz, a családja most is, – mint mindig, ha teheti – mellette van.

Tom és Suri is elkísérte Ausztráliába új filmje, a 2011-ben bemutatandó Dont’t Be Afraid of the Dark című horror felvételeire. A forgatási szünetekben gyakran látni őket az egyik Melbourne-i tó partján, ahol Katie erőt gyűjt a további munkához.

Szüksége is lehet a pihenésre, mert barátnője, Victoria Beckham után ő is igyekszik meghódítani a divat világát. Éppen ezért rövidesen visszatér Kaliforniába, hogy bemutassa első saját tervezésű ruháit. Ebben profi segítője is akadt, Jeanne Yang, akinek egy-egy ruhakölteményét már többször viselte a színésznő. Az első Holmes-Yang kollekció rövidesen az amerikai boltokba kerül.

Forrás: Cool Tv
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2430 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x