Schorberték Larája nem csak Disney kedvelő, de profin táplálkozik!...
Címlap / Showbiznisz / Schorberték Larája nem csak Disney kedvelő, de profin táplálkozik!

Schorberték Larája nem csak Disney kedvelő, de profin táplálkozik!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-30

Több száz különleges vendég volt kíváncsi a nagy múltú budapesti Szépművészeti Múzeumban tegnap este megrendezésre került rég várt eseményre, melyen bejelentették, hogy a szeptember 19-én Disney Csatorna Magyarországon is megkezdi sugárzását. Többek között Rubint Réka két gyermekével is vendég volt az eseményen!  

 

Rendezvénynaptár

A hatalmas ünnepséget a Disney Csatorna legismertebb világsikerei, mint a „Szerelmes hangjegyek”, a „Rocktábor”, vagy éppen „Hannah Montana”, valamint a lendületes, látványos show-elemek tették feledhetetlenné.

Több, mint 30 ismert ember, köztük Csisztu Zsuzsa, Rubint Réka, Pataki Attila, Győrfi Pál, Csomor Csilla, Rába Tímea, Zoltán Erika, Janza Kata, Almási Kitti, Rakonczai Viktor és családtagjaik vonultak végig a “kék szőnyegen”, ahol nem más, mint Mickey Egér köszöntötte őket és természetesen a közös fotózkodásra is lehetőség nyílt. A Disney Világ legszínesebb programjainak köszönhetően a Szépművészeti Múzeum megelevenedett egy estére. A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki talált kedvére valót a videójátékoktól az egészen kicsiket megcélzó Playhouse Disney játszótérig. A kedves vendégek egy még soha nem látott műsornak lehetettek szemtanúi, ahol a gyerekek együtt táncolhatták a népszerű Hannah Montana “Hoedown Throwdown” címre keresztelt táncot, vagy éppen közösen énekelhették a “We’re All in This Together” című számot a közkedvelt High School Musical-ből.

A Disney Csatorna közép-kelet európai régiójának ügyvezetője, Maciej Bral nyitotta meg az ünnepséget és köszöntötte a kedves vendégeket. „Nagy örömmel jelentem be, hogy a Disney Csatorna szeptember 19-ével Magyarországon is megkezdi a sugárzást” - kezdte meg beszédét Maciej Bral. „Az elmúlt évek során a Disney Csatorna minden kicsi és nagy elsőszámú kedvencévé vált világszerte. Meggyőződésünk, hogy a Disney által kínált egyedi és különleges programcsomag bombasiker sorozatai a magyar nézőknek is hasonló örömöt fog szerezni, mint az eddigi nézőknek.”- tette hozzá az igazgató.

Szeptember 19-én a magyar nézők olyan nagysikerű Disney műsorokat láthatnak, mint az élőszereplős Hannah Montana, az óriási sikereket elért animációs sorozat, a Phineas és Ferb, vagy éppen az Eredeti Disney Filmek között bemutatott „Princess Protection Programme”.

A Disney Csatorna napi rendszerességgel jelenteti majd meg a Playhouse Disney névre keresztelt műsorblokkját, melyben olyan szórakoztató, a tanulást előtérbe helyező műsorokkal találkozhatnak majd a nézők, mint a Mickey Egér Játszótere”, vagy éppen a „Manny mester”.

A Disney Channel Worldwide a világ legsikeresebb gyermekcsatorna portfoliója, melynek 98 csatornája a világ 167 országába 32 nyelven jut el. 2010 elejére a Disney Csatornák és a Disney XD már 13 millió közép-kelet-európai háztartásba jutnak majd el. 2008-ban a Disney Csatorna 17 országban, illetve régióban volt a vezető gyermekcsatorna  A Disney Csatorna legsikeresebb műsorai és az ezekre épülő termékek világszerte újabb és újabb piacokat hódítanak meg, kulcsszerepet játszva abban, hogy az új fogyasztók is megismerkedjenek a Disney márkával.

Az eseményen Rubint Réka Lara lányára lettünk figyelmesek, aki teljesen egyedül válogatta össze vacsoráját a svédasztalról, kizárólag egészséges fogásokból! Rá sem hederített a hamburgerekre, a sütikre, csak a paradicsomos mozzarella sajt nyársak érdekelték. Úgy fest, hogy a család táplálkozása odahaza is valóban egészséges és a reformtáplálkozási elveiről híres család kislányáról példát vehet az összes kisgyermek, akik bizony lelkesen vetették rá magukat a hamburgerekre, virsli falatokra és süteményekre.
 


 
 
[ 2363 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x