Botrány! Elsötétülhet az ismert tévécsatorna képernyője...
Címlap / Showbiznisz / Botrány! Elsötétülhet az ismert tévécsatorna képernyője

Botrány! Elsötétülhet az ismert tévécsatorna képernyője

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-10

Szeptember 10-től rendszeresen elsötétül a Comedy Central képernyője. A magyar humorcsatorna többször is önmagát bünteti különböző szabályszegések miatt. 

 

Szeptember 10-től rendszeresen elsötétül a Comedy Central képernyője. A magyar humorcsatorna többször is önmagát bünteti különböző szabályszegések miatt, amelyek a médiamazochizmus új műfaját hivatottak megteremteni.

Szemelvényként idézünk itt is néhányat, hogy még jobban bűnhődjék a csatorna, ne csak a saját képernyőjén.

A Comedy Central televíziós csatorna a tegnapi napon átlépte a 456/2009/1/SZK. Főszerkesztői Utasításban meghatározott egy órára eső női könyökök számát, ezért műsorszolgáltatási jogosultságát 30 másodpercre önkéntesen felfüggesztette. Ezzel egyidejűleg a műsor készítésében részt vevők kötelesek 40 fekvőtámaszt elvégezni.”

„A Comedy Central a tegnapi nap folyamán valótlanul szerette volna híresztelni, hogy Kiszel Tünde földönkívüli. Szerencsére erre technikai okokból nem került sor.”

A csatornán lehetőség nyílik arra is, hogy nézői is megbüntessék, így a civil kontroll is érvényesülhet a médiaszabályozásban.

Küldje el a legfeljebb 320 karakter hosszúságú büntetését a comedycentral@comedycentral.hu e-mail címre és a Comedy Central elsötétíti Önnek a képernyőjét! A legjobb büntetést beküldő 4 db jegyet nyer a Comedy Central bemutatja október 6-8. közötti felvételeinek egyikére a budapesti New Orleans Klubba!


 

 


 
 
[ 893 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x