Szektája nyomására hagyja el családját a színész?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Szektája nyomására hagyja el családját a színész?

Szektája nyomására hagyja el családját a színész?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

A jelek szerint záros határidőn belül Hollywood egy álompárral ismét szegényebb lesz. A bájos naíva és a sármos akcióhős románca szétesőben van. Úgy látszik a macsó sztár képtelen elviselni, hogy gyönyörű kis Barbie-babája életre kelt és szabadabb mozgásteret, sőt saját karriert is akar. 


Rendezvénynaptár
Katie Holmes még fiatal, huszonéves kislányként ismerkedett meg Tom Cruise-zal, aki éppen akkorra heverte ki Penélope Cruzzal való szakítását. A világsztár egyből elbűbölte a fiatal színésznőt, aki nemrégiben lépett ki Chris Kleinnel való öt éves kapcsolatából.


Kezdetben minden  álomszerűen alakult, a pár Hollywood új kedvence lett. Alig pár hónap múlva eljegyezték egymást, mégpedig nem máshol, mint az Eiffel-torony tetején. Hamarosan kiderült, hogy a színésznő állapotos, s áprilisban életet is adott a kis Surinak. Katie és Tom hamarosan romantikus olaszországi utazás során egybe is keltek.

Ahogyan lenni szokott, ezután jött a feketeleves. Cruise ugyanis a Szcientológiai Egyház buzgó híve, s a szektaszerű vallás szigorú előírásait kötelezővé tette a családon belül is. Feleségét szinte teljesen elzárta a külvilágtól, Katie csaknem két esztendőn át nem is vállalt semmilyen munkát.

A színésznő tavaly kezdett el kitörni az aranykalitkából. Újból szerepet vállalt egy filmben, majd hozzálátott egy saját ruhakollekció megtervezésébe is. Tom nem nézte jó szemmel hitvese önállósodását, ráadásul hittársai is folyamatosan nógatták, hogy "tegyen már rendet" otthon.

Ismerőseik szerint mára a boldog szerelmesekből folyton veszekedő, egymásssal szinte szóba sem álló, elhidegült házaspár lett. Egyesek szerint a szekta mostanában arra próbálja rávenni Cruise-t, hogy váljon el "engedetlen" hitvesétől. Sokan a Nicole Kidman-nel való szakítása mögött is a szcientológusok lelki terrorját sejtették.

BG


 
 
[ 933 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x