Kapócs Zsókáék elbizonytalanodtak? Mégsem lesz esküvő!...
Címlap / Showbiznisz / Kapócs Zsókáék elbizonytalanodtak? Mégsem lesz esküvő!

Kapócs Zsókáék elbizonytalanodtak? Mégsem lesz esküvő!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

A jelek szerint mégsem eszik olyan forrón a kását Berkiéknél. Az Oszter Alexandrát rekordsebességgel Kapócs Zsókára cserélő Fradi-vezér mégsem veszi el szeptemberben szíve új választottját. 

 

A csinos színésznő pár hete tűnt fel először Berki Krisztián oldalán, nem sokkal a férfi eljegyzésének felbontása után. Hamarosan kiderült, hogy futball-menedzser nem sokáig gyászolta ex-menyasszonyát, s a gyors vigasztalódást Kapócs Zsóka mellett találta meg.


A melegváltás olyan jól sikerült, hogy a pár úgy gondolta: ha már úgyis ki volt tűzve az esküvő időpontja, ne menjen kárba a beleölt sok pénz és energia. Úgy hírlett, némi "programváltozással" ugyan, de megtartják a lagzit. Az időpont, a hely, és a menü maradt volna, csak az ifjú pár - illetve a násznép - fele módosult volna valamelyest.

Most olya értesülések láttak napvilágot, melyek szerint Zsóka és Krisztián mégsem sietnek annyira az egybekeléssel. Most már úgy látják, ez elhamarkodott lépés volna, előtte nem ártana, kicsit megismerni egymást. Nos, ez kétségkívül bolcs gondolatnak tűnik, s remélhetőleg még azelőtt jutott eszükbe, hogy kiküldték a meghívókat...
 
 
[ 8649 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x