Megrázó! Utolsó csepp erejéig harcolt a színész a rák...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Megrázó! Utolsó csepp erejéig harcolt a színész a rák ellen

Megrázó! Utolsó csepp erejéig harcolt a színész a rák ellen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-07

Megrázó vallomással búcsúzott az élettől Patrick Swayze. A súlyosan beteg színész az utolsó pillanatig dolgozott önéletrajzán, ebben egészen nyíltan vallott fájdalmairól és félelmeiről.  


Rendezvénynaptár
A sztár akkor kezdett hozzá élettörténetének papírra vetéséhez, amikor tudomást szerzett súlyos betegségéről. Bár az utolsó pillanatig dolgozott rajta, a könyv végül nem készülhetett el teljesen.


A kéziratból kiderül, hogy a halálos kórra egy ártalmatlannak induló kis kellemetlenség kapcsán derült fény. A színész és felesége pezsgővel köszöntötték a 2008-as esztendőt. A sztár az ital felhörpintése után égető f ájdalmat érzet a hasában, de akkor azt gondolta, csupán múló rosszullétről van szó. A következő hetekben azonban rohamosan fogyni kezdett, a vizelete barna volt, és besárgult a szeme is.

Felesége szonnal orvoshoz vitte a Patrick-et, ahol a szükséges vizsgálatok után közölték vele a diagnózist: hasnyámirigyrákja van, amellyel legfeljebb néhány hónapot élhet még.

"Úgy éreztem magam, mint, akinek átnyújtották a halálos ítéletét. Egy csomó dolog kavargott a fejemben: Miért én? Mit tettem, amiért ezt érdemlem?" - írja erről a színész.

Az első döbbenet után Swayze úgy döntött: nem adja fel, felveszi a harcot a betegséggel. Az orvsok által jósolt pár hónap helyett még másfél évig élt. Utolsó feljegyzéseiben is azt írta, nem készült fel a halálra, és küzdeni akar az "utolsó csepp erejéig". Szervezete hat nappal később adta fel a harcot a rákkal szemben.


 
 
[ 1630 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x