A szombat esti házban szombat este láz van! Itt nincs csendrendelet!...
Címlap / Showbiznisz / A szombat esti házban szombat este láz van! Itt nincs csendrendelet!

A szombat esti házban szombat este láz van! Itt nincs csendrendelet!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-23

Október 3-tól (azaz ehét szombattól!) Szombat Esti Ház néven kultiplex szórakozóhellyé változik a Symbol, ahol a hónap négy szombatján olyan menő előadók váltják egymást, mint a Black II Black, Gönczi Gábor és a Smile Showtime Band, Somló Tamás + Zsola és a Vad Orchideák, valamint Gallusz Niki ABBA showja! 


Rendezvénynaptár
Egy évszázadok óta változatlan környéken, a Kolossy tértől nem messze található az a porta, amit 1782-ben még 118 forint 39 krajczárért vett meg Buda városától bizonyos Sebastian Remete. Ugyanezt a helyet mára – ki gondolta volna? – úgy kiglancolták, hogy a belépőnek teljesen az az érzése, hogy előreutazott az időben legalább 100 évet! Az ámulat és a futurisztika netovábbja ötvöződik a színvonalas szórakoztatás lenyűgöző bájával!

A Symbol már pár éve áll és elámul mind, ki arra jár. De koncert..., azaz koncentráljunk a lényegre! Most sem ígérnek kevesebbet a szervezők, mint hogy soha ezelőtt sehol sem látott meglepetésszerű produkciókkal ámítják el a jelenlévőket minden szombaton. A több, mint 200 éves borpincére épült több mint kétszintes szórakoztatóközpont mindenki igényeit kielégíti, aki feledhetetlen szombat éjszakára vágyik!

Október 3-án kezdődik valami nagyszerű! A Szombat Esti Ház nyitópartiján az RTL-ből is közismert Gönczi Gábor Smile Showtime Bandjének 18. születésnapi partijára hívnak meg mindenkit. Elég, ha annyit mondunk, áramlik belőlük az energia! Vendégeik lesznek mindazok a hírességek és zenészek, akikkel valaha együtt dolgoztak.Október 10
-én Zsola és a Vad Orchideák lép a Szombat Esti Ház színpadára a Symbolban és nem csak szimbolikusan, hanem élő valójában Somló Tamás lesz a vendégművészük. Zsola hangja lehengerlő, és aki beizgul a régi LGT dalokra, semmiképpen ne hagyja ki ezt a kihagyhatatlan estét!

Október 17-én a Szombat Esti Házban Bebe és a Black II Black gondoskodik a szombat esti lázról. 24-én szombaton pedig Gallusz Niki, aki frenetikus ABBA estjével kápráztatja el a nagyérdemű publikumot. Ezután pedig egész évben, ugyanebben a sorrendben ismétlődik a varázslat, ami a Symbolban már-már természetesnek is vehető.


Közben az egész kultiplex szórakozóhely a tömeg rendelkezésére áll.
Meglepetések garmada várja az ínyencségek kedvelőit, akik ezúttal tényleg a gasztronómiai élvezetek császárai, vagy császárnői lehetnek. Lesz még gyümölcssarok, csokiszökőkút, táncparádé, All in Game World póker parti, óriás plazmatévéken meccsnézés, sőt, visszanézési lehetőség, reggelig tartó lakoma, ami csak szem-szájnak ingere!

Fotó és szöveg:
ZKZ
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3726 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x