Hihetetlen! Fél mázsát dobott le a mulatós-sztár!
Címlap / Showbiznisz / Hihetetlen! Fél mázsát dobott le a mulatós-sztár!

Hihetetlen! Fél mázsát dobott le a mulatós-sztár!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-27

A mulatós dalok és a szórakoztatás mestere számára már-már védjegynek számított kerek pocakja. Az elmúlt egy évben azonban kemény elhatározással és vasakarattal sikerült megszabadulnia tőle. 

 

Rendezvénynaptár
- Tavaly karácsonykor, a családi vércukorszint mérésen nagyon rossz eredményeket kaptam, akkor megfogadtam, hogy egy évig nem eszek kenyeret - meséli Lagzi Lajcsi.


Az elhatározásból egyik napról a másikra küldetés lett, Lajos pedig valóban megszabadult a péksüteménytől sőt, önmagában a lisztet és a cukrot is száműzte az étkezéseiből. A hirtelen életmódváltás azonban eleinte rendkívül nehéznek bizonyult a számára: a megvonás miatt a depresszió szélére került, amit csak tetézett, hogy az első hetekben semmi eredménye nem volt a különleges diétának.

- Sokáig semmi sem történt és ez nagyon lehangolt. Szerencsére kitartottam, a feleségem támogatásának köszönhetően, és szépen lassan elkezdett leszaladni a felesleg. Máig több mint negyvenöt kilótól tudtam megszabadulni.

Vendégünk elmondta, gyökeresen megváltozott az egész élete. Testileg és lelkileg is megújult, a hétköznapjait, és legfőképpen az étkezéseit pedig ma már gondosan megtervezi. Olyannyira bevált a számára a karácsonyi fogadalomnak induló sikerdiéta, hogy bevallása szerint már el sem tudná képzelni másképp a létet:

- Nem akarok bűnözni, ami az evést illeti. Továbbra is tartom ezt az életmódot. Aki pedig fontolgatja, hogy fogyókúrába kezd, azoknak bátorításként csak azt tudom mondani: ne egyék meg az életüket! - tanácsolja Lajcsi.

Forrás: Cool Live
 
 
[ 2714 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x