Hogyan udvarol egy úriember? Zsidró Tamás bölcs tanácsai...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Hogyan udvarol egy úriember? Zsidró Tamás bölcs tanácsai férfitásainak

Hogyan udvarol egy úriember? Zsidró Tamás bölcs tanácsai férfitásainak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-24

Ne az utcán, és ne kutyafuttában. Az udvarlásnak meg kell adni a módját, és erről a mai fiatalok hajlamosak megfeledkezni. Ahogy arról is, hogyan kell szépen bánni a hölgyekkel, hogy a kapcsolat tartós és harmonikus legyen. Most a mesterfodrász elárulja a sikeres randizás titkait. 

Zsidró Tamás a klasszikus udvarlás híve. A sztárfodrász szerint nagyot változott a világ - a randizási szokásokat illetően is. A VIVA Randikommandójának mesterfodrásza úgy látja, életünk ezen a téren is túlságosan felgyorsult. A mai fiataloknak azt javasolja, hogy lassítsanak, és térjenek vissza a régi udvarlási módszerekhez.

A VIVA Randikommandójának népszerű mesterfodrásza, Zsidró Tamás sok mindent tapasztal a mai fiatalok randizásai szokásait illetően a műsor forgatása közben, és a saját szalonjában. "Azt látom, hogy jön egy pár hozzánk, és a pasi nem engedi előre a nőt. Nagyon megváltozott a világ. Ma könnyebben és gyorsabban megy minden, ami nem feltétlenül jó." - mondta Zsidró.

A mesterfodrász azt javasolja a műsorban szereplő lányoknak is, hogy a "lassú víz partot mos" módszer sokkal hatásosabb lehet. A fiúknak pedig azt tanácsolja, hogy lovagiasnak lenni egyáltalán nem ciki. "A nőknek állandóan bókolni kell, dicsérni kell őket. Én a mai napig ugyanúgy udvarolok a feleségemnek, mint a legelején." - hangsúlyozta az udvarlás fontosságát Zsidró.

"Én sosem csajoztam az utcán, elég nagy szégyen lett volna egy fodrásznak." - mesélte nevetve a Zsidró. "Sosem rontottam ajtóstul a házba. Beszélgettem a lánnyal, jól éreztem magam, aztán amikor már randiztunk, akkor kezdtem el bonbonnal, virággal bombázni, de sohasem voltam erőszakos." - tette hozzá a mesterfodrász.


 
 
[ 5303 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x