Aktfotókkal az állatokért - újabb szervezet, amely pucéran...
Címlap / Showbiznisz / Aktfotókkal az állatokért - újabb szervezet, amely pucéran jótékonykodik

Aktfotókkal az állatokért - újabb szervezet, amely pucéran jótékonykodik

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-23

Láthattunk már meztelen jótékonysági fotót Victoria Beckhammel, Naomi Campbell is szívesen vetkőzött a szőrme viselés ellen tiltakozva, de Pamela Anderson vagy Kate Winslet is azonnal ledobta ruháját egy-egy jó ügy érdekében. Most mégis különleges naptár készült az állatok védelme érdekében. 


Rendezvénynaptár
Az állatkínzások visszaszorítására létrejött brit RSPCA szervezet munkatársai vetkőznek abban a naptárban, amellyel az állatokért folytatott munkájukhoz szeretnének adományokat gyűjteni. "Mindannyian gondolkoztunk rajta, hogy mivel lehetne pénzt gyűjteni, és én mindig is azt gondoltam, hogy ez jó módja a pénzgyűjtésnek, ha rendesen, ízléses csinálják meg. Kutatások bizonyítják, hogy a jótékonysági naptárakat nők vásárolják apróbb karácsonyi ajándékoknak, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy az első naptárban férfi felügyelők lesznek, aztán ha jól viszik őket, ki tudja, mit csinálunk majd jövőre" – nyilatkozta az RSPCA közleményében az egyik főfelügyelő, John Pollock.

"Nagyon ügyeltünk arra, hogy ízlésesek legyenek a pózok. Azt is be akartuk mutatni, hogy mennyire változatos képességekre van szükség a munkánkhoz, ezért vannak olyan képek, ahol köteles, vízi és magassági mentést mutatunk be, vagy azt, hogy nagyobb, különlegesebb állatokkal dolgozunk, mint például lovakkal"
– írta le a naptárt John Pollock.A fotók Jo Barr elképzelése alapján születtek meg, a képeket készítő fotós pedig ingyen vállalta el a munkát, ahogy a nyomda is csak jelképes összeget kért, a vetkőző munkatársak meg természetesen semmit. Jo Barr ugyan biztos benne, hogy sokan támadni fogják a szervezetet a különös pénzgyűjtés miatt, és a naptárat érik majd erős kritikák, bizakodó, és reméli, hogy az emberek többsége jól fogadja majd az ötletet."Annak ellenére, hogy minden évben készül több jótékonysági meztelenkedős naptár is, úgy éreztük, ez valami különleges lesz. Lehetőséget ad a támogatóinknak arra, hogy valami szórakoztatót, az RSPCA-hoz kötött állatos naptárakhoz képest, egészen más dolgot vásároljanak" – fogalmazott Barr.

A naptárban tíz dél-angliai felügyelő, állatbegyűjtő, hivatalnok szerepel, az elkészült darabokat öt fontért (kb. 1400 forint) lehet megvásárolni az RSPCA honlapján keresztül.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1844 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x