Újabb sztár baba érkezett!!!
Címlap / Showbiznisz / Újabb sztár baba érkezett!!!

Újabb sztár baba érkezett!!!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-07

Megszületett Béres Alexandra kislánya. A kislány és az édesanya is remekül érzi magát, minden rendben volt a szülésnél. A fitness világbajnok és fotóművész férje végre boldogok lehetnek. 

 

Bár a teherbe esés nem ment simán, a szülésnél már minden rendben volt. Kedden, október 20-án délelőtt háromnegyed 11-kor megszületett Béres Alexandra kislánya, Panna. A fitness bajnoknő és férje, Barna Krisztián első gyereke 3960 grammal, 60 centivel látta meg a napvilágot. A lombikprogrammal fogant kislány természetes úton született, édesapja végig velük volt a szülés alatt, és mindenki jól van. Béres Alexandra és férje tizenkét éve házasok, de a fitness világbajnok sportkarrierje miatt csak az utóbbi években kezdték tervezgetni a gyerekvállalást. Béres Alexandra várandóssága bejelentésekor azt se titkolta el, hogy férje egy korábbi műtéte miatt csak többszöri próbálkozásra, mesterséges úton sikerült teherbe esnie.

A bonyolult kezdetek után azonban a várandósság időszaka már fáklyásmenet volt, Alexandra mindvégig sportolt, és a szülés is természetes módon, komplikációk nélkül zajlott le. Alexandra és férje mindvégig kislányt vártak – legalábbis Alexandra biztos volt abban, hogy kislánya lesz – így a névadásnál nem kellett sokat gondolkodni.
 
 
[ 3465 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x