Sugár Bercit elfogadják úgy is, hogy homoszexuális
Címlap / Showbiznisz / Sugár Bercit elfogadják úgy is, hogy homoszexuális

Sugár Bercit elfogadják úgy is, hogy homoszexuális

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Sugár Bertalan, vagy közismert becenevén Bery nem csinál titkot abból, hogy saját neméhez vonzódik. A 31 éves énekes szerint mindenki elfogadja őt ilyennek, és soha sem bántották azért, mert meleg. 

A köztudottan homoszexuális énekes egy divatbemutatón vallott arról, hogy miért nem szedi szét a bulvármédia élete és politikus férfi párja miatt. Sugár Bertalan szerint csak arról jelennek meg kelletlennek látszó címlapok, aki így is akarja. Egyébként a fiút sohasem bántották még mássága miatt, pedig sokszor lett volna rá alkalom.

Sugár Bertalant talán legtöbben Beryként ismerik. A 31 éves énekes sokáig régésznek készült, de már 14 évesen kiadta az első lemezét. Ezúttal a Marie Claire színvonalas divatestjén nyilatkozott a köztudottan meleg sztár, aki - mint kiderült -  nem enged túl közel senkit a magánéletéhez.

"Szerintem bárkinek a magánéletét szét lehet cincálni, ez egy nagyon érzékeny kérdés. Vigyázni kell, minden mondatot végig kell gondolni és ha az ember így tesz, akkor olyan nagy bajba nem keveredhet. Ha pedig valaki mégis bajba szeretne kerülni, akkor az egy pillanat műve!"
- meséli az interjújában Bery, aki szerint azok a sztárok is felelősek a címlapokért, akik ott szerepelnek.

Bertalanról sokat tudhatunk, de mégis egy bizonyos közelségig engedi csak a sajtót. "Rólam azért sok mindent lehet tudni, de részletekbe nem bocsátkozom soha. Azt gondolom, hogy ez egy olyan határvonal, amit elég határozottan meghúztam, ezért nem érhet bántódás" - tette hozzá az énekes, aki nagy port kavart azzal, hogy már négy és fél éve él együtt homoszexuális kapcsolatban egy politikussal.

"Ebben az országban már a melegségem is önmagában egy nagyon nagy információ, de engem még nem ért semmilyen negatív atrocitás a másságom miatt. Másfelől pedig én a saját életemmel vagyok elfoglalva, nem mások életével, ezért ha valakinek az én életem nem tetszik, az az Ő magánügye,
ahogyan az én életem is az én magánügyem"
- mondta el az internetes sztártévének Sugár Berci, aki már kamasz korában megbeszélte a szüleivel és a barátaival is meleg mivoltát.

Forrás: Tabu Tv 

A riportot nézd meg itt>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3794 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x