Ritka vallomás: Nicole Kidman hálószobatitkokról mesélt
Címlap / Showbiznisz / Ritka vallomás: Nicole Kidman hálószobatitkokról mesélt

Ritka vallomás: Nicole Kidman hálószobatitkokról mesélt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-08-03

Kivételt tett Nicole Kidman, amikor a minap egy interjúban elárult pár intim titkot. Az Oscar-díjas színésznőre ez a legkevésbé sem jellemző, féltve őrzi magánéletét, és soha nem nyilatkozik házasságaival kapcsolatban.  


Rendezvénynaptár
Nicole Kidman a GQ magazinnak adott interjújában kivételt tett: intim titkairól mesélt, ami önmagában is szenzáció, hiszen a művésznő köztudottan hallgatag, ha magánéletéről kérdezik. Az Oscar-díjas színésznő, aki vásznon már mindent megmutatott volt férje, Tom Cruise oldalán a Tágra zárt szemek-ben, a valóságban soha nem beszél hálószobatitkairól. Nem teregette ki, milyen volt az élete Tom oldalán, ahogy mostani férjével, Keith Urbannal való kapcsolatáról sem sokat tudni. Nicole válásáról sem mesélt sokat, ahogy jelenlegi társának alkoholfüggőségét sem szellőzteti. Éppen ezért volt meglepő, amikor a beszélgetés során sokat sejtetően megszellőztette, hogy bizony az ő életében is vannak olyan titkok, amin szívesen elcsámcsogna a nagyérdemű. Múltjából ugyan konkrétumokat nem árult el, de azt igen, hogy izgalmas titkokat hordoz: „Megtapasztaltam a megszállottságot, a veszteséget, a gyásszal összefonódó szerelmet, furcsa szexuális fétiseket, ahogy a monogámiát, és a teljesen hétköznapi házasságot is” – mondta Nicole.

Nicole Kidman

Ettől többet nem sikerült megtudni tőle, pedig a lap borítóján látható combcsizmás képe és a fétis szexre tett megjegyzése alapján bizonyára sokak fantáziája beindult. NIcole annyira vigyáz múltja titkaira, hogy még korábbi naplóit is elégette, miután másodszor is férjhez ment. „Nem olvashatsz bele más naplójába. Nem szabad. A naplóim többségét elégettem, miután újra férjhez mentem. Csak rossz dolog sülhet ki belőle” – nyilatkozta a színésznő. Ezzel aztán végképp kíváncsivá tett mindenkit, mi lehet az a sok rossz dolog, és vajon mi minden olvasható a megmaradt naplókban? Nicole remekül ért hozzá, hogy felkorbácsolja az emberek érdeklődését, és amúgy is rejtélyes, misztikus alakját még varázslatosabbá tegye. Emellett maximálisan úrinő: egyetlen kapcsolatát sem teregette ki, és olyan, mint az igazán kívánatos szerető: sokat sejtet, de semmit sem mutat meg igazán, és ezzel csigázza fel legjobban a kedélyeket.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2511 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x